Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 18 Jul 2025, 23:39

Autoru Poruka
MeGi
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 21 Avg 2014, 13:52
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

ahahahaha Molena
ova druga slika je vrh

Vrh
Tara
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 22 Avg 2014, 05:16
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 07 Avg 2014, 16:31

Bradpresto Pitt je napisao:
Znas Sovjet,ljubav je bol,ali da malo svojim rijecima to napišeš,ovo gore je zbrda-zdola napisano,u grču i zaljubljenosti,i mani se rektalnog alpinizma,,,buahahahahahahahah,stani na loptu i lopatu,smiri se,dođi sebi pa onda dođi meni,,,ihihihhii
KOPAO JE PAO!!!

[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]

Upsss..daleko da je ovo smešno..eh žalosti sede kose,a pameti ni zrno.Eh Žalosti!!!!!!Zatupeo te ne*(R)T*.Nemaš pojma kako je lako odgonetnuti tu tvoju zarozanu arhivu,msm par decenija unazad vodiš isključivo monolog!!Pre neki dan, Žika Seljak u Šarenici ugostio nekog tipa i mrtav ’ladan kaže: „Ovo je taj i taj, najveći srpski uzgajivač pčela, koje su specijalizovane za livadski med na visinama od 800-1200 metara, svih vremena“. Pčele? Svih vremena? Šta koji k***c, bre?Sry*e tad se setih nešto tebe..pihhh....Pičkopaćenički? Da. Ljudski? Možda. Mužjački? Neeee!

Ako nisi rođen na neki najcrnji petak mora da je Noć crnog leptira(veštica),ubi me ako grešim!!!Zа tebe nemа brige....ako nastavim da se glupiram uzmi jebeni nož i drhtаvom rukom, jedvа kontrolišući ubilаčki poriv, zаbodi gа u mandarinu. Potom opušteno možeš dа isečeš svoju smrtonosnu kurčinu u znаk oproštаjа. [stomitesko.gif]

Btw ja sam od onih rogatih...neumornih!!!Ali, gde je testosteron, tu je i аgresijа. Dišem pohotno i frkćem. Osećam se toliko jebozovno da ću se sama na sebe naložiti.Haaaahahaahahahhaaa..kako se volim smejati sopstvenim forama....uh sry*tu si i ti!!!

Stvari postaju komplikovanije ako si nemarna muška svinjčuga (a jesi, jer da nisi, ne bi čitao sad ovo), pa zaboravljaš gde šta ostavljaš, te tako prljave čarape ostaviš u fioku, a kondom, koji ti je neko poklonio fore radi za 8.mart ili dan zaljubljenih, ostaviš pored kreveta, u kupatilu ili na nekom trećem škakljivom mestu (treba obrnuto, prljave čarape idu pored kreveta).

I za sam End*.. Lek..ali gledaj da se držiš terapije...ppaaaaa...baš kao što drkaš tablet(msm nerealno bi bilo da ispišem nešto kreativnije...)..Beži od ovih iz JAZAS-a i sličnih organizacija. U apoteci otvori četvoro očiju da ti uz hanzaplast i brufen ne uvale ovo g**no po promotivnoj ceni. 1. decembra ne izlazi napolje, niti se javljaj na telefon. [pusicica.gif]

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 22 Avg 2014, 23:53
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Opa,vidim čita se Tarzanija...mogla si ih i potpisati..:D
Pitt,ne daj se....vidiš da te Tara malo zeza...šta li si joj zgriješio,pitam se... [smilie_denk_47.gif]

Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 23 Avg 2014, 09:56
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13

Koja sad Tara...koliko ovdje ljudi imaju nadimaka? Aaaaaaaaaa! [smusen.jpg]

tamo gdje nitko ne bi plesao
na vrhu Hendrixovog mosta
i to mi ne bi bilo dosta...

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 23 Avg 2014, 22:51
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21

Soviet je napisao:
Bradpresto Pitt je napisao:
Znas Sovjet,ljubav je bol,ali da malo svojim rijecima to napišeš,ovo gore je zbrda-zdola napisano,u grču i zaljubljenosti,i mani se rektalnog alpinizma,,,buahahahahahahahah,stani na loptu i lopatu,smiri se,dođi sebi pa onda dođi meni,,,ihihihhii
KOPAO JE PAO!!!

Upsss..daleko da je ovo smešno..eh žalosti sede kose,a pameti ni zrno.Eh Žalosti!!!!!!Zatupeo te ne*(R)T*.Nemaš pojma kako je lako odgonetnuti tu tvoju zarozanu arhivu,msm par decenija unazad vodiš isključivo monolog!!Pre neki dan, Žika Seljak u Šarenici ugostio nekog tipa i mrtav ’ladan kaže: „Ovo je taj i taj, najveći srpski uzgajivač pčela, koje su specijalizovane za livadski med na visinama od 800-1200 metara, svih vremena“. Pčele? Svih vremena? Šta koji k***c, bre?Sry*e tad se setih nešto tebe..pihhh....Pičkopaćenički? Da. Ljudski? Možda. Mužjački? Neeee!

Ako nisi rođen na neki najcrnji petak mora da je Noć crnog leptira(veštica),ubi me ako grešim!!!Zа tebe nemа brige....ako nastavim da se glupiram uzmi jebeni nož i drhtаvom rukom, jedvа kontrolišući ubilаčki poriv, zаbodi gа u mandarinu. Potom opušteno možeš dа isečeš svoju smrtonosnu kurčinu u znаk oproštаjа. [stomitesko.gif]

Btw ja sam od onih rogatih...neumornih!!!Ali, gde je testosteron, tu je i аgresijа. Dišem pohotno i frkćem. Osećam se toliko jebozovno da ću se sama na sebe naložiti.Haaaahahaahahahhaaa..kako se volim smejati sopstvenim forama....uh sry*tu si i ti!!!

Stvari postaju komplikovanije ako si nemarna muška svinjčuga (a jesi, jer da nisi, ne bi čitao sad ovo), pa zaboravljaš gde šta ostavljaš, te tako prljave čarape ostaviš u fioku, a kondom, koji ti je neko poklonio fore radi za 8.mart ili dan zaljubljenih, ostaviš pored kreveta, u kupatilu ili na nekom trećem škakljivom mestu (treba obrnuto, prljave čarape idu pored kreveta).

I za sam End*.. Lek..ali gledaj da se držiš terapije...ppaaaaa...baš kao što drkaš tablet(msm nerealno bi bilo da ispišem nešto kreativnije...)..Beži od ovih iz JAZAS-a i sličnih organizacija. U apoteci otvori četvoro očiju da ti uz hanzaplast i brufen ne uvale ovo g**no po promotivnoj ceni. 1. decembra ne izlazi napolje, niti se javljaj na telefon. [pusicica.gif]

Zar toliko treba napisati,zer nije jednostavnije napisati da me volis do daske,no razumijem nije to lako priznati,to se samo radi u jutarnjim satima pod vidnim utjecajem alkohola,ali razumijem,kisikana!!!

Vrh
Tara
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 24 Avg 2014, 10:10
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 07 Avg 2014, 16:31

Mi smo deca vesela i budni smo samo u jako sitnim jutarnjim časovima .....i ne mogu da ti kažem *Znaš ono!!!!,stvari koje inače ne govorimo* ...bojim se da te ne strefi srčka i svakako moguća ateroskleroza..podmukla je ..
A recite mi gospodine de(Ko)*šta je to kisikana??Svakako da je nešto bezobrazno...jel i to neki Severinin zonfa*brate ahh..ahhh..j..me...j..me.hahahaha...
I šta alkohoollll.??????.Samo me kritikuješ,šmrccc [trepkica.gif] ..seti se kad si bio mlad...seti se..trebalo je više vremena da provodiš sa društvom nebi te sad bio loš glas *Samca u braku*** [stomitesko.gif]...
Btw..da ja pišemm..i pišem i samo te podsećam da si nekad i ti umeo da sklopiš koju rečenicu viška, a da to ne liči na masakar mrava i bubašvaba pod tvojom sudoperom!!!
A sad moram da pišam...upss piškim..Do viđenja [hello09khll.gif]
P.S.,, užasno me nervira kada mi kopiraš post!!!!..I taj JAZAS..baš smaraju..m?????

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 24 Avg 2014, 11:44
Korisnikov avatar
*VIP*

Jucer je čini mi se Molena napisala ili netko drugi,kako se u Bosni kaze za ovo ovako ovo onako,međutim,sve to ima svoje značenje.Pa krenimo redom,"peći kavu",dakle kako znate nekad se kupovala sirova kava onako u zrnju,te bi se morala ispržiti(ispeći)samljeti pa tek onda upotrijebiti.Od tud potječe izraz"peći kavu".Nadalje,"kuvati pitu"isto ima svoje logično objašnjenje,naime,nema izraza "kuhati pitu"čak ni u Hrvatskom jeziku,ima samo "kuvati",a to je zato sto riječ kuvati ne znači zapravo"kuhati"(kao variti!),nego je to specifično držanje dlana,ustvari način na koji se mijesi tijesto,čak i u odbojci ima pojam"kuvanje",specifični način udaranja lopte.Dakle,kuvanje nije kuhanje nego način na koji se mijesi tijesto za pitu,otud izraz "kuvati pitu".Pojam"ganjati papire"je isto jednostavan.Svi ste stotinu puta vadili neke dokumente,iskaznice,potvrde...a ovi službenici su vas šetali od šaltera do šaltera.E sad,kad nešto ne možeš uloviti,uhvatiti,kao u ovom slucaju te dokumente onda je to ganjanje,teškouhvatljivo pa od tuda ovaj izraz i proizilazi.
(Kraj prvoga dijela.) [srce.gif]

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 24 Avg 2014, 11:46
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

mati draga :lol: :lol:

pa jeliii ovo moguceeee sto bi rekao Mladen Delic hahahahaha

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 24 Avg 2014, 11:49
Korisnikov avatar
*VIP*

Pa da Molena nisu ti izrazi slucajno nastali.

Vrh
Вучица
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 24 Avg 2014, 11:51
Korisnikov avatar
Moderator chata

Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01

Мо ово је баш непатворено обожавање[pusicica.gif]

Браво Бредкасти количински се љубов
боље искатази не може [clap1.gif]

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po