a stto je zoves Zemo ? znam ja ko je ..pa i rekla je ona nama odmah ko je nisi bio tu noc tu na forumu. svasta nam je jos rekla...o vama i svaleranju tvom i ljubavi iiii..onoooo ma svasta
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
Pridružio se: 07 Avg 2014, 16:31 Postovi: 428 Lokacija: Niš
Ako nikada nisi sedeo ispred prodavnice sa lokalnim klubom džentlmena i ispijao alkoholna osvežavajuća pića iz Apatina i Čelareva, to znači da si propustio najznačajniji deo života jednog kandidata za ozbiljnog domaćina i gospodina čoveka, te stoga dižem ruke od tebe i rezignirano gledam kako odlaziš u sumrak sam kao pas.. Ti si brate zatvorio krug svojim sebičnim izdrkavanjem u sopstveni rektum, sam ćeš biti odgovoran za krvarenje iz hemoroida, i verovatno ćeš se jednog dana zaglaviti u tom položaju, konzerviraće te i staviti u muzej pored izložbe reptila. Pa na šta bi drugo mogao da ličiš u tom neshvatljivom položaju? ORAO JE PAO!!!!
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
Soviet je napisao:
Ako nikada nisi sedeo ispred prodavnice sa lokalnim klubom džentlmena i ispijao alkoholna osvežavajuća pića iz Apatina i Čelareva, to znači da si propustio najznačajniji deo života jednog kandidata za ozbiljnog domaćina i gospodina čoveka, te stoga dižem ruke od tebe i rezignirano gledam kako odlaziš u sumrak sam kao pas.. Ti si brate zatvorio krug svojim sebičnim izdrkavanjem u sopstveni rektum, sam ćeš biti odgovoran za krvarenje iz hemoroida, i verovatno ćeš se jednog dana zaglaviti u tom položaju, konzerviraće te i staviti u muzej pored izložbe reptila. Pa na šta bi drugo mogao da ličiš u tom neshvatljivom položaju? ORAO JE PAO!!!!
Znas Sovjet,ljubav je bol,ali da malo svojim rijecima to napišeš,ovo gore je zbrda-zdola napisano,u grču i zaljubljenosti,i mani se rektalnog alpinizma,,,buahahahahahahahah,stani na loptu i lopatu,smiri se,dođi sebi pa onda dođi meni,,,ihihihhii KOPAO JE PAO!!!
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 11 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu