|
Autoru |
Poruka |
Excited4U
|
|

Pridružio se: 26 Jan 2013, 03:01 Postovi: 46
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
|
|
Čupka
|
|

rang

|
...opet, opet, krivi ljudi u mome zivotu.Zar sam ja magnet za nevolje? Dokle vise? Dosta mi je!
|
|
Čupka
|
|

rang

|
Postoji samo jedna rec da kazes i eto mene... Mnogo puteva sam videla u zivotu, ali taj tvoj nepoznati put u kojem te jos nisam upoznala, jedinstven je.I uvek kada bi otisla na neki drugi put, savkako me svi semafori i znakovi vrate na tvoj... Ceznem za tvojom rukom, dodirom, poljubcem, zagrljajem, zrak koji uzdises, vodu koju pijes, sampon koji koristis, parfem... Znam da me odbijas zbog tog tvoga sveta, ali tvoj svet je lepsi od moga.Mislis da ja ne bi mogla ziveti u tvom svetu? Varas se.Ja zelim taj tvoj svet, zelim zrak koji dises u tom kraju, reku da gledam pored koje setas,zelim da se tvoja ruka nadje u mojoj kosi, da kada sastavimo ledja moja i tvoja da osetim tu skladnost.Ti si moja druga polovina koju je bog stvorio.Zelim zivot sa tobom, kucicu pored obale, ne u snovima, zelim to u javi.Ceznem da te gledam dok pricas, pozelim neku svadjicu, pozelim da se nasa tela u dugim nocima sastave kao jedno i da svaka noc bude prekratka u tom tvome svetu. Ne zelim novce,nakit dijamante...Zelim tebe i tvoj svet... I kada bi samo izgovorio carobnu rec, ja bi odmah to uradila.Ta tvoja carobna rec "dodji"...
|
|
Čupka
|
|

rang

|
Ona je kao beli biser, i ne dolazi cesto na dan.Ali ono sto je pokrene, da se probudi i dodje na plan je srce. Cesto je sakrijem pred ljudima da je ne bi videli, da je ne bi ukrali.Ponekada sam slaba pa taj beli biser sam izadje ne da bi mene pitala. Tada sam ljuta na nju, ljuta na sebe sto sam dozvolila da svet vidi moju slabost, radost..., i taj beli biser.Ljudi mi govore da beli biser uvek vide kada me pogledaju u oci.Da li je to od srece, tuge ili same cistoce sto je nosis.Ja kada pogledam svoje oci vidim gomilu braun boje..., ali oni vide beli biser. Taj beli biser pada ponekada po jastuku od tuge, po licu klize od radosti, kada ugledam neciju srecu..., ima puno razloga zasto taj beli biser dolazi na lice kao jutranja rosa na travi koja svetli i u njoj su preslikane ostale travke. Ali njacesci pojav belog bisera si ti, tamo daleko, nepoznata osoba, za kojim srce cezne i beli biser pada jer si neostavren i dalek, a tako voljen sa strane belog bisera. 
|
|
Čupka
|
|

rang

|
Tako lepo odlazi polako, kao sto si usao... I ne zaboravi, moja vrata su ti uvek otvorena, ali ja zelim porodicu... Srecno!
|
|
Čupka
|
|

rang

|
Lepa je moja ulica kada pada sneg. Sva ta belina, cistoca, nevinost, tisina, sve mi je to lepo kada pada sneg u mojoj ulici.Sedim za kompjuterom i hocu da napisem neki utisak od danas.Osim olovke i rukovnika na mome pisacemu stolu ostala je soljica sa stihom od Balasevica -Nedostaje mi nasa ljubav...U toj soljici tragovi od zimskoga caja koji me veoma ugrejao.U cosku mala lampica koja mi pokaziva svetlo u pisanju i stvara neku romanticnu atmosferu u mojoj sobi. Dizem se i krecem do prozora, sneg jos polako pada, ulicne lampice je pokrila bela kapica snega, i tako odaju neku romanticnu svetlost.U parku je sve belo grane od drvta su okicene snegom kao pamuk na nekome polju.Sve mi to lepo i srecna sam jer primecujem da je ipak nesto lepo i sasvim prirodno na ovome svetu.Dolazi mala devojcica sa svojim cukom koji nema vise od dve godine i tu radost, i igru, i smeh sto je imaju ne mogu zameniti svi novci i bogastva ovoga sveta...Devojcica je morala poci kuci..., i za nekoliko mimuta nastene tisina, nigde nikoga.Osecaj u mome telu se rodio poput nekog nemira i nije mi se svidelo. Iz daljine dolazi neki glas, i ugledam dvoje mladih devojka i momak ispod crvenog kisobrana kako zagrljeni uzivaju u toj romantiki, ponovo je osecaj topao i opet se pokazala ljubav... Okrenem se od prozora i vidim macka kao se proteze i gleda me nekim milim pogledom te samo kaze "mijav"...Donesem mu malo mleka, popije i ponovo se zavuce ispod radijatora i nastavi sa spavanjem. Sednem za kompjuter i napisem te reci koje sam napisala u toploj sobi, sa malo romantike u njoj, dok napolju sneg beli i kiti grane kao pamuk...
|
|
Čupka
|
|

rang

|
Zlo mi je vise od ovoga zlobnog naroda.Zlo mi je od lazova, od nekih ljudi koji zive u ljubicastem svetu i ne vide dalje od svoga nosa.Zlo mi je od ljudi koji misle ko su i sta su.Zlo mi od muskarca koji imaju dve cice imisle koje su to dase.Zlo mi od sponzorusa.Zlo mi od laznih prijatelja. Zlo mi od bogatasa, zlo mi od nekih koji se prave da su bogovi.Zlo mi od muskraca koji se nikada ne pogleda u ogledalo a trazi zensku poput Monike Beluci...Mislim pa ona ga i primetila ne bi, a kamoli sta drugo....
Pun ...ac mi svega!
Izvinite na ruznom izrazavanju ali prekipelo mi sve...
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif) des ribo ko te iznervirao da ga ja prebijem
|
|
Čupka
|
|

rang

|
Ma ima njih par koji misle da sam budala i da neznam sta kazu i tako te stvari. A i neki muskraci...., pa to je strasno- Ej, mozes misliti covek onako prosecan, ajde nije ruzan ali brate da luduje za monikom Beluci? ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 23 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|