|
Autoru |
Poruka |
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
...Sretnes nekoga i nakon pozdrava ide pitanje, kako si..., i vise-manje svi kazu, dobro je...E, to dobro mi ponekada malo zvuci kod nekih ljudi, da nije dobro...Onaj ton u ljudskom glasu koji nas izdaje kada smo tuzni ili u nekoj brizi nas izdaje kada nam neko postavi pitanje;"Kako si?" Imam osecaj da ljudi zele sakriti svoju bol i tugu, da vise nikome ne veruju i iako nam je toliko tesko nikada necemo drugima priznati nase pravo osecanje...Zasto? Da li je to neki prkos, stid ili se mozda plasimo od sugovornika da nam na nase pitanje odgovori kako mu ide sve dobro, a oko nas se svet rusi? Da li stvarno vise nema pravih prijatelja, kojima bi mogli otvoriti dusu i primiti neciju pomoc ako nam je potrebna? Zasto je doslo do takvog da ne kazem, "ruznog" ponasanja medju ljudima?
Znam da su vremena teska, ali ipak mislim da bi bilo lepo kada bi imali prave prijatelje i poverili nasu tugu i bol.Zivot je jedan i zasto da ga zagorcavamo jos vise sami sebi?
Kako vi gledate na to pitanje " Kako si?"
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
eh, rijetki su ljudi kojima možeš reći 'ne, nisam dobro'
u podsvijesti čovjeka je da se raduje tuđoj nevolji (nažalost takvi smo)... pa zašto bih mu ja onda priuštio da likuje nad mojim neprilikama...
zato, kada me netko takav pita 'kako si', uvijek i bez iznimke kažem 'odlično', a sve popraćeno sjajno uvježbanim osmijehom...
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

|
Kakav ti je nakon toga "neiskrenog" odgovora osecaj?
|
|
Mrazko Mazić
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 23:07 Postovi: 513 Lokacija: Xanadu
|
![[smiley1845.gif] [smiley1845.gif]](./images/smilies/smiley1845.gif) Ja sam uvek super ... ![[joker.gif] [joker.gif]](./images/smilies/joker.gif) tako da ne moram da lažem ljude ![[dzokac2.gif] [dzokac2.gif]](./images/smilies/dzokac2.gif)
_________________ KAD ZAĆUTIM, OKRENEM SE I ODEM, TO NE ZNAČI DA SI TI POBEDIO. TO ZNAČI DA VIŠE NISI VREDAN MOG VREMENA.
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Grešnica je napisao: Kakav ti je nakon toga "neiskrenog" odgovora osecaj? sigurno bolji nego da sam se raspao pred nekim ko to ne zaslužuje
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

|
Deda Mraz je napisao: [smiley1845.gif] Ja sam uvek super ... ![[joker.gif] [joker.gif]](./images/smilies/joker.gif) tako da ne moram da lažem ljude ![[dzokac2.gif] [dzokac2.gif]](./images/smilies/dzokac2.gif) Deko ti i treba da budes uvek super..., mislim zbog zanata ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Picard je napisao: Grešnica je napisao: Kakav ti je nakon toga "neiskrenog" odgovora osecaj? sigurno bolji nego da sam se raspao pred nekim ko to ne zaslužuje ko to ne zasluzuje???????? a izvini pametnjakovicu,sta ti mislis da zasluzujes? i zasto je taj neko drugi uvek vece zlo od tebe? apsolutno me briga kakvi su tvoji odgovori jer i ovaj je dovoljan...govori sve o onom sto se presijava u tebi. preporucujem ubuduce ovima koji kao glume neko ludilo,pa se slucajno zajebu i onda kazu nesto iskreno,da bar budu mangupi do kraja i ne dozvole svom cemeru i razocarenju da im kvari ugled na pitanje kako si odgovaram spontano....dobro ne zato sto mislim da ljudi jedva cekaju da ti bude u zivotu zlo pa da im zasijaju zvezde,nego zato sto znam gde i u kom vremenu zivim,znam ljude sa kojima se druzim,znam da citam sa lica,znam da prepoznam,te nevidljive signale i znam da nam je svima dosta sopstvene muke,pa jos da opteretim nekog i da oduzmem vreme od neke laganije teme...ne,ne mislim da je to fino lepo je kad te neko pita kako si,jer i to iako je onako navike radi,opet znaci neku paznju lepo je kad odgovoris bar....onako i odvuces pricu u drugom pravcu
|
|
|
|
|
Mrazko Mazić
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 23:07 Postovi: 513 Lokacija: Xanadu
|
SHE je napisao: Picard je napisao: Grešnica je napisao: Kakav ti je nakon toga "neiskrenog" odgovora osecaj? sigurno bolji nego da sam se raspao pred nekim ko to ne zaslužuje ko to ne zasluzuje???????? a izvini pametnjakovicu,sta ti mislis da zasluzujes? i zasto je taj neko drugi uvek vece zlo od tebe? apsolutno me briga kakvi su tvoji odgovori jer i ovaj je dovoljan...govori sve o onom sto se presijava u tebi. preporucujem ubuduce ovima koji kao glume neko ludilo,pa se slucajno zajebu i onda kazu nesto iskreno,da bar budu mangupi do kraja i ne dozvole svom cemeru i razocarenju da im kvari ugled na pitanje kako si odgovaram spontano....dobro ne zato sto mislim da ljudi jedva cekaju da ti bude u zivotu zlo pa da im zasijaju zvezde,nego zato sto znam gde i u kom vremenu zivim,znam ljude sa kojima se druzim,znam da citam sa lica,znam da prepoznam,te nevidljive signale i znam da nam je svima dosta sopstvene muke,pa jos da opteretim nekog i da oduzmem vreme od neke laganije teme...ne,ne mislim da je to fino lepo je kad te neko pita kako si,jer i to iako je onako navike radi,opet znaci neku paznju lepo je kad odgovoris bar....onako i odvuces pricu u drugom pravcu Ja takodje uvek kažem da sam dobro, ali ne zbog toga što mislim da će se neko radovati tome što sam loše, već prosto zato što nemam potrebu bilo koga da mračim, a drugo imaju ljudi svako svojih muka, pitanje je i ovako i onako bilo eto tek tako "reda-radi" ... ponekad, samo ponekad ... otvorim donekle dušu i razmenim sa nekim ono šta i kako se stvarno osećam ...
_________________ KAD ZAĆUTIM, OKRENEM SE I ODEM, TO NE ZNAČI DA SI TI POBEDIO. TO ZNAČI DA VIŠE NISI VREDAN MOG VREMENA.
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

|
Oni koji me poznaju, znaju da sam uvek iskrena kako u RL, tako i u VL...Pa na pitanje, kako si odgovaram iskreno.Neki mi kazu, nemoj to da radis, tako samo pokazivas neprijateljima da su oni kao bolji.Ali ja jednostavno to ne mogu.Pokusala sam jedno dva puta da to uradim i reci cu da sam varala samu sebe.Osecaj je ostao isti kao i pre lazi, jos uvek sam se lose osecala iako sam odgovorila da sam dobro ili super....
|
|
Čupka
|
|

rang

|
Razmisljam o sreci danas... Sta je sreca? Neki su srecni jer imaju dosta novca pa mogu sebi da priuste ugadan i lak zivot. Neki su srecni jer jim je Bog dao zdravlja.Neki su srecni jer imaju srecan brak i decu.Kazu da su debeli ljudi najsrecniji.I kada malo bolje razmislim i u svojoj glavi prebrojim sve ljude koji su moderno oblikovani(deblji ljudi), i shvatim da bas i jesu.Odakle dolazi ta sreca kod takvih ljudi? Ja nemam srece u zivotu.Ali voli da se salim da pricam sa ljudima da upoznajem neke nove ljude...Sve imam u zivotu, nista mi ne fali...Mozda malo boljeg zdravlja...Fali mi ljubav, da, ona pokrece sve....Zelim da imam dete, coveka koji ce da me voli i postuje...I mislim da sto sam starija sve vise mi treba to dvoje... Ko zna zasto je Bog tako odlucio, pa me ostavio bez te srece...Mora da sam nesto opasno kod njega pogresila Sreca, sta je to, jeste vi srecni u zivotu?
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 53 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|