Tema posta:Re: Moj tren | Poslato: 13 Apr 2013, 00:37
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:57 Postovi: 216
Pogledaj me u oči u sjaju skrio se sav moj bol u njima nećeš naći ništa osim sebe pogledaj u tu suzu odsjaja i reci tom pepelu uspemena sagorelih zašto smo leđa okrenuli ... Pogledaj me u oči i nepitaj zašto su hladne i tihe kao da spavaju u šaputu gde reći nedopiru već slute još jednu prosutu laž u nizu ostao je pogled u daljini u tami koji nestaje u plavetnilu doma moga ... Pogledaj me neću to nazvati ljubav obojemo smo ćutali u osećanjima ponesenim u tajnim hodnicima ispisanih skrivenih osećaja da bi moglo slučajno biti gubeći sve što nehotice brisom usana stvaramo kao san koji lebdi a ipak okrećemo leđa ćuteći i proklinjujući sve ono što nosimo u sebi ... Pogledaj me jesam li ja tamo negde u nekom blesku sutona koji gori plavetnilom u nekoj kapi kiše napola ispijene boce kad otkucaji utihnu sporinom i sve staje kad proključa bes kroz oštricu koja para i prezireš ono što voliš ... Pogledaj me... -panonski galeb-
Tema posta:Re: Moj tren | Poslato: 23 Apr 2013, 13:00
Čuješ li ? zov duše vetrom nošen il sklapaš oči da nevidiš drhtim izgubljena u senama gorčine života ćutiš i čekaš pucaju šavovi zašiveni previše suzdržane kapi bisera rasutih osećaja strah bujica nova nosi kao dar proviđenje ljubav što u bedra skrivena tinja rasplamsana čežnjom dodir stobom u sebi glas što me vodi oseti pusti da teku te dve maleni reči ... -panonski galeb-
Tema posta:Re: Moj tren | Poslato: 23 Apr 2013, 13:06
Ne mogu biti ti hladan opasan vremenom streha nemira kamenom zidana prepolovljenog srca nevericom ušivana ne mogu biti ti jak, neosetljiv zavodeći u rasponu u huku svojih koraka lomeći opijenim usnama prosipajući obmanu ja ne mogu biti ti jedan korak zastati i proći ostaviti ugušen vrisak što prolama gušiti osećaje zarad ponosa ne, ja ne mogu biti ti svet građen velikih igrača kupujući proseći nadu satkanu tuđim snovima kupeći tragove uzgubljenih u bašti raja jednostavo ja ne mogu nežnost kao slabost izvire iz okeana plavetnila naivnost topline duge proseca smeh i suze mnoštvo u meni izgara i lagaću sebe i druge čuvajući te u nedra jer ja nemogu biti ti... -panonski galeb-
Tema posta:Re: Moj tren | Poslato: 05 Maj 2013, 10:17
Hvala *Twilight* na divnim rečima ne znam dal sam dorasla Mesečevoj rosi al i ja uživam njienim stihovima i Moleninim pisanim rečima ... al drago mi je ako su moji stihovi dopreli do nekog jer reči i misli nas uvek oplemenjuju ....
Tema posta:Re: Moj tren | Poslato: 05 Maj 2013, 10:33
Doćiću u tvoje dvore poput pepeljuge male probuđena iz sna imena moga doćiću nećeš ni znati toliko sam malena da dišem na tvom dlanu u malenim kapima što se slivaju kupajući u odrazu oka tvoga doćiću nećeš ni znati jer biću devojčica sa šibicama rasutim zatreperiću na tren i nestaću u koracima koji hodaju u tebi doćiću bez pitanja sasvim tiho da ne remetim tvoj san ti sanjaš nju u mome liku prizivajući svih ovih godina ljubav koja odiše mirisom isparenja čuvana u trnju koja kapa i teče doćiću bez straha i bojaznosti, i nestaću i uzaludno ćeš tražiti cipelu malu da hodaš s njima u snove nećeš je naći jer ti nikad nisi hodao u mojim cipelicama tada bi znao da ih nemam jedini tragovi ostaće u sagorelim paljenim šibicama što odaju me da sam tu bila...
Tema posta:Re: Moj tren | Poslato: 05 Maj 2013, 10:33
I neću ti nikad priznati koliko je zabolelo to malo možda i ako zato samo prođi lagano na vrhovima prstiju rukama hvatajući maglu osetićeš sam u sebi ljubav u dodirima dodirujući pukotinu razum sopstvenog ponosa prikrivajući pogledima lažući da nikad nisu bili stvarni da su satkani od snova braneći se ćutanjima dugim gledaćeš i želećeš da vratiš osmehom pomilovanje tražeći odraz u očima i zato žmurim, netrepćem jer slomiće me ta reč koja u tebi stoji prećutana...
Tema posta:Re: Moj tren | Poslato: 05 Maj 2013, 13:44
Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
Miru sam citala dugo vremena i ona mene, ali smo bile na razlicitim mestima. Slucajno se srele na jednoj stranici i svo njeno napisano samo je potvrdilo da je jednako dobar covek kao i njeni redovi. Volim njene stihove a ona moj ostar jezik
Mira ima svoj nacin iskazivanje osecanja a ti svoj... za mene ste obe dobre. Divna je kao i njene knjige, ona dise i zivi kroz njih a ti samo nastavi tako i nadam se da cemo uskoro imati prilike i tvoju knjigu videti objavljenu.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 27 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu