Autoru |
Poruka |
sosa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Maj 2013, 23:36 Postovi: 464
|
Koliko vas partner zna o vasem virtuelnom zivotu?Zna li vase nickove,ima li lozinku od fb-a,foruma,maila?Prepricavate li zanimljivosti iz svog forumaskog staza?A vi?znate li na koliko sajtova vasa druga polovina virtuelno caska?Proveravate li istoriju,inbox,sms poruke,pozive na telefonu..ili jednostavno verujete jedno drugom,smatrajuci da je sve drugo zabadanje nosa u intimu onog drugog?
_________________ Dok ti spavaš neprijatelj ne spava. Zato spavaj što češće i što duže, nek' neprijatelj crkne zbog nesanice.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Naravno da ne pricam nikom, jer forum je kao moje misli, znam ih samo ja. Ihhh sad, koji ce djavo razne sifre,od ovog onog, kao da tu ima neceg zanimljivog. Nije bitno pisano, vec pricano. Ali kad budem imala muza, nece taj prici kompjuteru, jok mori, da se svalerise iz sale ,sale pa na kraju op
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
sosa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Maj 2013, 23:36 Postovi: 464
|
Mog muza ic ne zanima,ima svoj laptop na koji ja ne bacam pogled,pa ni on na moj.Po telefonu isto ne brljamo,dovoljno se poznajemo da smo odavno prevazisli tu fazu.Smatram da svako ima pravo na neki svoj mali svet i da je najvaznije da je sam sebi ostavio granicu.Inace,sve druge granice ne vrede..
_________________ Dok ti spavaš neprijatelj ne spava. Zato spavaj što češće i što duže, nek' neprijatelj crkne zbog nesanice.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Moj hazbend zna za ovaj forum, jer sam mu ja rekla ali ne ulazi niti mene slusa kad hocu nesto da mu ispricam  to je za njega gubljenje vremena ali postuje moj vid zabave i komunikaciju sa ljudima koji su ovde ali znam ja da on to jer je i on na jednom forumu, ok strucnom,ali opet je forum,pa da se ja ne mesam 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
@Laki jel to ONO....zavidim ti na muzevoj struci  Nista ne vjerujem i ne zelim da znam ha ha... Ne zelim uopce da dolazim u situaciju da moram svoje povjerenje u nekoga, stavljati na vagu radi nekog foruma i virtulanog svijeta. Sto manje znam manje me glava boli i manje se nerviram.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Meni dobro,zna ali niti sta pita,niti hoce da zna  I ja isto tako,mirna Bačka.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Zna za forum,nik.Ali kaze kako mu je to dosadno da bi citao  .Nikad ne proveravamo jedno drugo.To je stvar poverenja.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
LaYa je napisao: Moj hazbend zna za ovaj forum, jer sam mu ja rekla ali ne ulazi niti mene slusa kad hocu nesto da mu ispricam  to je za njega gubljenje vremena ali postuje moj vid zabave i komunikaciju sa ljudima koji su ovde ali znam ja da on to jer je i on na jednom forumu, ok strucnom,ali opet je forum,pa da se ja ne mesam  Hmmmm
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Pu, Pu daleko bilo, ne dao mi Bog ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
nemam partnera a i da imam sta ga zabole da li provodim vreme na netu i na koji nacin.
|
|
|
|
|
|