Autoru |
Poruka |
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
bogat
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
siromasan da zivi na selu i ima traktor ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ferguson ?
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
MeGi je napisao: siromasan da zivi na selu i ima traktor ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Što fali tome...uvijek ćeš imati svježeg voća i povrća...zdrava prehrana i tako to...  I što je najvažnije, a čega u gradu očajno fali, svježeg zraka! A sad moj tip... 1. šarmantan (može i Englez) 2. da me zna nasmijati kada nisam baš naj-haj 3. da se dobro ljubi 4. samostalan (a ne neki tatin sinčić što se hvališe da ima ovo i ono, a sve tatino) 5. da nije hvalisavac 6. da ima bogat rječnik!!! Za sada je to to... ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Gigi a boja kose?struktura misica?lijepi zubi?lijepi maniri?urednost i cistoca? dzaba dobro ljubljenje ako ima problema sa odrzavanjem usne supljine hahah 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Što se tiče boje kose...prema mojim statistikama do sada su mi se više sviđali dečki tamnije kose (dakle smeđa i crna)... E a mora imati mišiće...onako lijepo oblikovane ruke da me stisne kad i ako treba...  Zubi obavezno...kad zubi nisu u redu, bome nije ni ljubljenje! Ma volim ja dečke s lijepim manirima...ali ponekad mora pokazati i onu divlju crtu...nije uzalud Vjekoslava Huljić pisala da svaka cura mora jednom probati divljaka... Urednost pod obavezno...jedino kosa može biti ponekad malčice raskuštrana... ![[GirlSmiley88.gif] [GirlSmiley88.gif]](./images/smilies/GirlSmiley88.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Eto Vjekoslava i Tonci ....uhhhhh, necu komentirati hehe  Ako ti imas divlju stranu lako ce svaka osoba pokazati svoju, jer svi je imamo  ''lijepo oblikovane ruke da me stisne kad i ako treba...  '' hehehe..naravno da treba.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
I ja kažem da svi imamo divlju stranu...kod nekog je izraženija, kod nekog malo manje...  E da...još jedan kriterij: Mora voljeti jesti da zajedno uživamo! 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Tako je Gigi. hedonisticko uzivanje u stvarima poput odmora, fine klope i pica je preporucljivo  ... uzivancija i prst u uho! jednom godisnje jednom godisnje..ali kako treba! Ma Gigi....imas sve predispozicije, ti si u poziciji da biras kojeg muskarca zelis  .. sigurna sam u to!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Emanuella je napisao: bogat Mislim Ema da ovde moraš nešto dodati...jer bi najtragičnije bilo da je bogat a usput i škrt...a mislim da tako najčešće i biva...
|
|
|