Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
sta posle... sledeci ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
imala sam za ovo jednu dobru recenicu koja glasi ovako : Kada vidis muskarca i pozelis ga, seti se sledeceg: Bez obzira koliko je lep i koliko je sexi , bez obzira koliko je dobar , bez obzira koliko je uspesan, talentovan ili mocan ... Negde sedi jedna zena i pije sampanjac jer ga se resila ! E tako ....i ja sednem negde i pijem taj sampanjac ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
i ja sedim ali ne pijem,a mozda sam se i resila moglo bi se zaliti
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Мала Лажо, а) Седи и направи списак кога си се све решила у животу б) За сваког од њих одреди колико шампањца треба да попијеш, сходно "заслузи" в) Е, сад имаш разлог зашто пијеш. Крени са шампањцем. Али, колико си их откачила, мртвосаћеш се. Боље то подели на рате. Имаћеш рашта да цугаш... па једно три месеца... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
posle raskida...hmmmm...cek da prvo dodjem do veze...a kad stignem do raskida,,...lako cemo  hahhahahahhaha
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ne volim rastanke i ne volim da pisem na tu temu Bljakkk
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
ponosna sam ...ne molim , prosto precrtam ma koliko da me boli
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
sve tri ste spremne, vidim
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
spremna sam rodjena ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) znas kao macka ...uvek se docekam na noge ,bar s tim nemam problema nikad ....
|
|
|
|
|
|