Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46187
|
Iskra je napisao: Šta da kazem ne znam ni ja.. slovca su čudo u moje vreme kad sam bila devojka ovaj tip veze nije postojao ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Iskra generacijo...ne budi staromodna..hehehehe...
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
e neka si ti meni rekla da sam ja staromodna Nema toga koji je bio imun na nečija slova ali (LJUBAV to je prejaka reč posebno za net) tako da ni ja nisam izuzetak..posebno kad dodješ u ovaj svet pa si kao pao s'marsa ipak ja verujem samo u opipljivo
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
oleg
|
|

rang

Pridružio se: 21 Jun 2013, 00:12 Postovi: 352
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
oleg
|
|

rang

|
Moram i ja ovako ako hocu da ti budem dobar klon.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ama ja nikada nisam tvrdila da si ti klon ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
oleg
|
|

rang

|
Znam ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
oleg je napisao: Znam ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) e nek sam te nasmijala ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
oleg
|
|

rang

|
Neka si ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
ama kako da ne verujem Verujem i da je to poseban neopisiv osecaj... al nikako da osetim i ja to 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|