Autoru |
Poruka |
MrPhact
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 19:44 Postovi: 1233
|
Naravno da se sećam samo što sam se ja odmah zaljubio u dve, Jelena i Nataša.
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
MrPhact je napisao: Naravno da se sećam samo što sam se ja odmah zaljubio u dve, Jelena i Nataša. opa, opasan od malih nogu Ja se secam svoje vrlo dobro.Moja je trajal od moga rodjena pa sve tamo do osam godina.A onda se on odeslio. Zvao se Boris.
|
|
Nicole
|
|

Pridružio se: 13 Maj 2014, 19:25 Postovi: 216
|
Bio je to jedan Marko. Tko ga se ne bi sjećao kad je bio pravi frajer. 
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Ne,ali se secam iz vrtica.Kod mene u skoli nije bilo decaka.
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
E sjećam se i ja iz vrtića. U školi Filip, u vrtiću Marko. Taj vrtićki Marko mojoj je mami rekao da sam ja njegova žena. ![[0happycoeur.gif] [0happycoeur.gif]](./images/smilies/0happycoeur.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
звао се Денис и био је албино плав сада је ружан, задриго и матор[zenskismeh.gif]
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Вучица je napisao: звао се Денис и био је албино плав сада је ружан, задриго и матор[zenskismeh.gif] ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
jedna lepa Maja...i dan danas je veoma lepa...cuva se opasnica 
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Jedna Ivana, mršavica a lepa ubij Bože... 
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
nuša je napisao: hahahahaha razmišljam....neam pojma znam ja Nušo.....to samo Matan može biti
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|