Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Deda Mraz je napisao: LJUBAV na prvi pogled prosto NE MOŽE postojati. Ljbav - volenje nekoga je bre kompleksna stvar, ajd zaljubljenost, privlačnost i nekako, mada i to samo na osnovu fizičkog izgleda - deluje šuplje , ali ljubav nikako bre! ![[good3.gif] [good3.gif]](./images/smilies/good3.gif) zaljubljenost na prvi pogled
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
samo privlacnost...nista vise...
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
jao kad vas covek tako mora da cita u koju ste bre vi skolu isli....za nevernike postoji ,desava se i desavace se
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Ljubav ne...Zaljubljenost sigurno...Ali mislim ako imas 15,16 godinica...
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

|
kako bre da se zaljubim u nekog na jedan pogled? pa moze da mi se svidi,bude simpatican,privlacan..ajd... ali zaljubljen?uuooouuuu...pa to je bre explozivna hemija koja se ne desava u trenutku!!!
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
DA
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59 Postovi: 4951
|
Verujem, ako traje i posle tog prvog pogleda e onda je to ljubav-zaljubljenost:) I kad vidim nekog glumca na tv Na prvi pogled sam se zaljubila u glumca Maria Casasa ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

|
vuja kojic je napisao: DA uuuu jeeee..ubedio si me... nisi se valjda? ![[nesvest.gif] [nesvest.gif]](./images/smilies/nesvest.gif)
|
|
|
|
|
Ameno
|
|

rang

Pridružio se: 04 Jun 2012, 23:55 Postovi: 4606
|
ima...ja vido ,doziveo i zajebao stvar al duga priča ...al kod matematicarki znam da nema one prvo moraju brojke da prouce ,centimetre, prihode ,kubikažu, kvadraturu, lokaciju status koji ce dobiti i koliko ce moci svojih prohteva realizovati i ako sve pase...pogledaju se u ogledalo i kazu sebi...mislim da ispunjava uslove za zaljubljivanje...da, to je to ,pritisni dugme za play...ti si se zaljubila ...sindrom " Gospodja Ministarka " ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif)
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|