Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Pa sta ja da se otvaram c c c Otvorite se vi.
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Постоји. Шта вас брига како. Постоји. Нећу да пишем херотску причу о томе. Постоји. И тачка. ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
E tako. I Mad vam je rekao.
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Komsinica je napisao: Molena je napisao: pa i JA kad se pogledam varnice sjevnu, ne ne oho ho virsnu..svaki put  e moja ti, treba da se okupas u tim ocima, jbš varnice bez kupanja. da prodres kroz oke do duse i malo je pomazis, a srce cokis i neprimetno se vratis, pa opet... eeee dovidjenja ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) eto zasto se ja juce ubih pisuci da je bitno pogledati se ..ono oci u oci ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
Kad sam je video prvi put, rekao sam sebi "sa njom cu ziveti ili umreti.." prosto i jednostavno,sazeto..savrseno receno,pa kako drugacije od mene xaxaxaxa
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
A poruka u drugoj cokoladici hahahaha...male su cokoladice glasi: Each sense contains the five others
Juan Ramon,-Jimanez-1953
e tako je valjda i sa ovom ljubavlju..neko se osjetilo probudi, reagira i automatski sva ostala reagiraju...i luce svasta nesto i definiramo mi to kao ljubav.
Rece sinoc meni neko...nema tu filozofije, onog trenutka kad podjes da 'rusis sve zidove' koje si imao do sada u sebi i dobro se osjecaj dok to radis...to je ljubav, da li je na prvi pogled ili na stoti..nebitno je...Bitno je da probudi ta neka osjetila.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
oleg
|
|

rang

Pridružio se: 21 Jun 2013, 00:12 Postovi: 352
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
eh sad Oleg...ne razbijaj iluzije
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Daleko od iluzije, stvarnost. Stvarnost.
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
možda i postoji ne negiraj nešto što nisi iskusio
|
|
|