|
Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Al ste zagoreliiii..ju ju
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
LaYa je napisao: Al ste zagoreliiii..ju ju neki smo zagoreli a neke ste zapekle ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
A jok,ne trpaj mene u taj kos
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
i ti si mene strpala ![[goza.gif] [goza.gif]](./images/smilies/goza.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Cim ti mastas o va**ni na USB nisi ti bas skoro zuljao kaubojski tigan 
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
to je bre bila ironija, siso moja, ironija za ovi virtuelni svetovi ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
jedno su pisana slovca a drugo sam susret, dodir pa i osmejak... meni see npr nikako nije dopala njegova boja glasa ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) mada nisamo ljubavisali preko net, večma pišemo preko 2 godine.. bem ti Spličo lebarnik narafski da smo u međuvremenu u izuzetno difnoj korespodneciji i kontaktu... čak mogu reći da smo i prijatelji al tu kuću tek treba sazidati ali imam i drugi primer, kum i kuma su se preko net-a upoznali, brak traje evo več 12 godina... bem ga nisam pametna ![[nesvest.gif] [nesvest.gif]](./images/smilies/nesvest.gif)
|
|
|
|
|
pesma
|
|

Pridružio se: 12 Mar 2013, 02:06 Postovi: 39
|
Mogla bih da poverujem u neku vrstu naklonosti u ovom virtuelnom svetu, no to se ne može nazvati ljubavlju, za ljubav je potrebno mnogo više od ''zagledanja'' u nečiji net- profil i čitanja onoga što nam taj neko simpatičan po onome što piše servira, potrebno je više od same površnosti u igri rečima, no šta znam, neko je i u RL površan i ne traži više, ali svakako površnost se ne može nazvati ljubavlju, ljubav uvek ima svoju dubinu, širinu, visinu, više dimenzija i amplituda koje se prožimaju a koje na ovom mestu teško možeš doživeti. Nije lako ni u realnom okruženju jer na svet gledamo linearno a kamoli ovde. To što ovde vidimo i što je sušta istina negde ''napolju'' , u velikom procentu slučajeva se uopšte ne poklapa, ovde se projektuje ''šta bi bilo kad bi bilo'' , ljudi ovde pokazuju sebe onakvima kakvi bi hteli da budu, a ne onakvima kakvi u suštini jesu, ovde se sve može nacifrati, odglumiti u velikom stilu, i to je pogodno tle za manipulaciju, za pravu ljubav teško. Ne, ne verujem u ljubav na netu. Ljubav nije gluma, na netu može da ti se svidi neko ko u reali uopšte i ne postoji, zavoliš svoje snove u ovom čudnom prostoru, ni na nebu, ni na zemlji. Ovo carstvo manipulacije tri puta je gore i opasnije nego u realnim okolnostima gde odmah vidiš, čuješ, osetiš ili pak ne osetiš neku osobu u životnim okolnostima, na normalan način, u tu osobu se zaljubiš i zavoliš je zbog onoga što stvarno jeste, a ne zbog avatara u profilu npr ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) ovde ''zavoliš'' ono što ti sam/a projektuješ mnogo češće nego van neta, pa iz želje da vidiš i vidiš upravo to, projekciju onoga što želiš u nekome ko je nestvaran, izmišljen da bi ga neko kao ti zavoleo/la, ovo ovde je igra osećanjima, potraga za ljubavlju na jako osetljivom terenu. U reali se sve lako pokaže, ili ima nečega ili nema, sad i odmah opipljivo, proverljivo, bez maske na maski, net je idealan za zamajavanje, zato je tako popularan. Iluzije su opasne, uvuku te u laž začas.
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
pesma je napisao: Mogla bih da poverujem u neku vrstu naklonosti u ovom virtuelnom svetu, no to se ne može nazvati ljubavlju, za ljubav je potrebno mnogo više od ''zagledanja'' u nečiji net- profil i čitanja onoga što nam taj neko simpatičan po onome što piše servira, potrebno je više od same površnosti u igri rečima, no šta znam, neko je i u RL površan i ne traži više, ali svakako površnost se ne može nazvati ljubavlju, ljubav uvek ima svoju dubinu, širinu, visinu, više dimenzija i amplituda koje se prožimaju a koje na ovom mestu teško možeš doživeti. Nije lako ni u realnom okruženju jer na svet gledamo linearno a kamoli ovde. To što ovde vidimo i što je sušta istina negde ''napolju'' , u velikom procentu slučajeva se uopšte ne poklapa, ovde se projektuje ''šta bi bilo kad bi bilo'' , ljudi ovde pokazuju sebe onakvima kakvi bi hteli da budu, a ne onakvima kakvi u suštini jesu, ovde se sve može nacifrati, odglumiti u velikom stilu, i to je pogodno tle za manipulaciju, za pravu ljubav teško. Ne, ne verujem u ljubav na netu. Ljubav nije gluma, na netu može da ti se svidi neko ko u reali uopšte i ne postoji, zavoliš svoje snove u ovom čudnom prostoru, ni na nebu, ni na zemlji. Ovo carstvo manipulacije tri puta je gore i opasnije nego u realnim okolnostima gde odmah vidiš, čuješ, osetiš ili pak ne osetiš neku osobu u životnim okolnostima, na normalan način, u tu osobu se zaljubiš i zavoliš je zbog onoga što stvarno jeste, a ne zbog avatara u profilu npr ovde ''zavoliš'' ono što ti sam/a projektuješ mnogo češće nego van neta, pa iz želje da vidiš i vidiš upravo to, projekciju onoga što želiš u nekome ko je nestvaran, izmišljen da bi ga neko kao ti zavoleo/la, ovo ovde je igra osećanjima, potraga za ljubavlju na jako osetljivom terenu. U reali se sve lako pokaže, ili ima nečega ili nema, sad i odmah opipljivo, proverljivo, bez maske na maski, net je idealan za zamajavanje, zato je tako popularan. Iluzije su opasne, uvuku te u laž začas. Ovo je bas lepo receno
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|