Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
*Twilight* je napisao: odakle samo istovaras te gluposti nije mi jasno??!!! e i ja sam pitam u kakvom sam stanju ovo pisala.. prvo procitah post i ono kao, jbt ko li je ovo ovako odlepio..kad ono ja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Julia je napisao: Julia je napisao: Ljubav je ..kad srce prestane kucati i pocne drhtati na svaku misao posvecenu tebi ebote..koje je ovo pro*****anje ![[pluie07.gif] [pluie07.gif]](./images/smilies/pluie07.gif) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ...koja si ti carica...sama sebe uhvatila u romantičnom trenutku... 
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Ljubav pokrece svet.
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
ma sigurno...da nije ljubavi ni zemlja se ne bi okretala ,,,tapkala bi u mestu..i bila ko tepsija....ali ne mere..ljubav je okrece...
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
ljubav je kad je stipas za dupe jer ti je lepa
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Ljubav je ono kada nisi bas pri cistoj svesti, a sijaju ti oke celo jutro i ceo dan ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Ljubav je kad me povede u ribolov,a i ja pristanem ići...a taj sport i ne kontam nikako... 
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Neeeeeeeeeee, to nije sport. To je ljubav prema miru i tisini. E da... i to je ljubav. Povede te u ribolov, sedite zajedno, zabacili udice, uzivate u miru i tisini i cekate. Ma sta bre cekate? Kao gladni ste? Joooooook. Prijava vam to. I ljubav je kada mu okacis glistu na udicu, a nisi se ispovracala. E to je LJUBAV!
Ljubav je kada zajedno cutimo, a oke i dalje svetlucaju.
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
ljubav je kad se ona spusti na koljena i uživa u tvom zadovoljstvu
e, to je ljubav ♥
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ajmeee Picard, bas si ono......OMG al se razlikuju muski i zenski komentari ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|