Autoru |
Poruka |
MrPhact
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 19:44 Postovi: 1233
|
Iskra je napisao: kazu da postoji ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) a ti je nisi iskusila ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
dopadanje, simpatija, pa cak i zaljubljenost koja kasnije moze da preraste u ljubav to da...ali ljubav to NE
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Ma postoji sigurno, kako ne,... evo ja se zaljubim bar 10 puta u toku dana U ovom dobu moderne tehnologije mislim da je bolje postaviti pitanje - Da li postoji ljubav na prvi PP, na prvo skypovanje ili prvi friend request ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Boss je napisao: Odgovoriću kad GiGi postavi sliku na atributima. ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) Čini mi se da ćemo se načekat... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Misliš ja ću se načekati ? Ako, ako, umem ja da čekam.
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ne kaže se uzalud: Strpljen - spašen! 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Kaj zakaj neću? Stavit sliku na atribute? ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Zapravo ne znam...nemam neki poseban razlog...možda mi jednom pukne pa stavim... ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
|
|
|
|
|
|