|
Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Ma da...znam ja da sam išla linijom manjeg otpora... Al baš mi je bio problem reći...Kraj,ne želim,ne mogu,neću..i to... Ma ...al ajde,pregurala sam taj dio života....jedva... A e...finoća kod raskida,gdje to ima... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Samo vreme izleči sve, često ta bol prođe i brže nego što smo mislili, srećom. 
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
Vreme je da preboliš staru ljubav
Posle raskida nemojte da se zatvorite u kuću i "hranite" tugu ogromnim količinama hrane, već se suočite sa činjenicom da ste sami i radosno uplovite u svoj novi svet.

Evo koje korake ne smete da preskočite da biste preboleli bivšu ljubav.
Daleko od ekrana, daleko od srca
U stanju u kome ste najmanje vam je potrebno da gledate nove fotke bivšeg partnera i čitate statuse, čak i ako su beznačajni. Ne želite da vas bilo šta podseća na okončanu vezu, zato "sakrijte" njegov, odnosno njen profil na svim socijalnim mrežama.
Olakšajte dušu
Istraživanja su pokazala da razgovori o osećanjima pomažu da se olakšaju bes i tuga, zato okupite svoje društvo na veliku partiju ogovaranja. Samo pazite - mnogo priče o raskidu uz još više alkohola dovešće do nekontrolisanog poriva da u tri ujutru ipak pošaljete poruku na dobro poznati broj. Poverite zato svoj mobilni nekome u koga imate poverenja i zamolite da ga sakrije dok ste "pod gasom".
Uradite nešto što druga strana nikada ne bi
Gospodin ne voli začinjenu hranu? Idite u restoran koji on ne podnosi i u koji nikada nije hteo da izađete i naručite najljuće jelo koje imaju. Gospođica mrzi bioskop? Pođite sa drugarom na premijeru novog filmskog hita.
Osvežite svoj izgled
Dok ste u postraskidnom emotivnom stanju, najbolje je da ne menjate drastično svoj izgled, jer ćete to verovatno kasnije zažaliti. Ali male promene i rekreacija učiniće da se osećate spremnije na nov život, piše "Kosmopoliten".
Postavite sebi cilj
Sigurno postoji nešto što ste oduvek želeli da probate, a nikad niste imali vremena. Bilo da je to sviranje instrumenta, učenje jezika ili kuvanje, posvetite se tome - to će biti vaš novi fokus koji nema nikakve veze sa bivšim partnerom odnosno partnerkom.
Flertujte
Ne morate da se vratite u igru pre nego što osetite da ste zaista spremni, ali nije dobro ni da se zatvorite u karantin. Izlazite što češće, flertujte sa simpatičnim osobama iz okoline. Ne dozvolite svojoj seksualnoj strani da izađe iz forme - i njoj je potrebna vežba. Mondo
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Joooj smesno mi ovo iz novina. Neka svako sebi nadje zanimaciju. Patices ako vidis da ta osoba zasluzuje, patis malo u sebi i prodje pa nek i traje malo duze , jednom ce proci. Dosadice i da se pati. al" sad da jedes po ceo dan , tugujes-places, ne izlazis nigde, to ne razumem. I ta patnja moze biti slatka samo ako neko zasluzuje ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ili ono ostavio me momak , ne treba da se sredjujem. Valjda se sredjuje zbog samog sebe , sebi da budes lep. pa tek kasnije drugima.
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif) Vidi malu kako pametno zbori. ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Picard je napisao: klin se klinom izbija Rece Picard -Stena. axaxax
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
Raskid? Hm, mislim da je doslo do toga znaci da on ili ona nije bila dobar/dobra..., pa zato zaliti za necim sto nije bilo dobro.
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Neko je jaci neko slabiji, neki pate javno a neki tajno zavisi od osobe . Secam se kada sam bila mlada kada sam raskinula sa jednim momkom (a jos je gore ja sam njega ostavila sa razlogom) mislila sam da cu umreti od bola.Nisam mogla da spavam, jedem srusio mi se svet.
Kada su godine prosle ja se udala za mog Starog i srela ovoga nakon niza godina onda sam sama sebi rekla ja sto bi luda za kim ja to patih.Cesto smo skloni da u svojoj glavi i suvise idealiziramo svoju tu neku ljubav a u stvari nakon niza godina kada sazres skontas da je to bilo bez veze.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|