Autoru |
Poruka |
Alek
|
|

Pridružio se: 10 Jul 2013, 14:30 Postovi: 238
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Može se prikriti...ali čemu?
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ma nema šansone da se sakrije ..koliko god se ko trudio
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
jesi sigurna ti u to? 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
apsolutno ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Moze, ako je neko zaljubljen u osobu koju ne smije:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa sto onda ljudi kriju? msm...onda ispadaju glupani jer pokusavaju sakriti nesto sto se sakriti ne moze
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Megi de objasni mi to..kako mislis zaljubis se u osobu u koju ne smijes? to me podsjeca na one sapunice...indijske, turske i ostale
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Molena je napisao: pa sto onda ljudi kriju? msm...onda ispadaju glupani jer pokusavaju sakriti nesto sto se sakriti ne moze nekad ljudi nisu svesni da su se zaljubili.. nekad je to mozda zabranjeno voće nekad... e jbg ovo bre mnogo dubokouna tema nije za mene ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
pa kad samo to gledam i ljubavne filmove, sve mi ispralo mozak dobro drugarica rece d ce mi zabraniti to gledati Ja ne znam jesam li dobro razumela temu, al nema veze:) Mislim da neke osobe mogu sakriti ljubav prema nekome, a za to sakrivanje postoje razlozi, nece eto tek tako....ako se neko zaljubi u udatu zenu ili muskarca u momka najbolje drugarice ili djevojku najboljeg druga...neko tu ljubav prema nekom moze kriti godinama...
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|