|
Autoru |
Poruka |
seka
|
|

rang

Pridružio se: 16 Mar 2013, 15:10 Postovi: 3512
|
Za pravu vezu je potrebno oboje ,to svi znamo,jel? Ali ja sam pre za ljubav protkanu strascu ,nego strast protkanu ljubavlju. Ja bez ljubavi ne mogu,medjutim u danasnje ludo vreme sve je nesto na brzinu,nema se vremena za romantiku,upoznavanje...sve se svodi na sex za jednu noc ili par i gotovo. Vidim po svojim mladim kolegama da se boje da vole sto je jezivo,svi se kaoboje da ne budu povredjeni i sta.sami su! Zar ima nesto gore od samoce?
|
|
|
|
|
Nitro
|
|

Pridružio se: 10 Feb 2017, 13:52 Postovi: 68
|
Komsinica je napisao: Da li je to ljubav ili strast? Da li se volite ili je samo u pitanju fizicka privlacnost? Kako odgonetnuti? što manje lupamo glavu oko toga odgovor sam po sebi dolazi shodno situaciji
|
|
|
|
|
WESTSIDER
|
|

rang

Pridružio se: 31 Jan 2014, 00:51 Postovi: 787 Lokacija: Skopje
|
Nema ljubavi, samo biznis
_________________ Senka je napisao: Westy je najbolji!!!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
moz se zove kako oce ,daj da se sexamo
|
|
|
|
|
NeShvaćen
|
|

Pridružio se: 18 Jan 2017, 23:36 Postovi: 144
|
SHE da se vačarimo preko farmenkama 
_________________ Da'l sam Šaman,i'l sam Šaban?!
|
|
|
|
|
Nemirna
|
|

Pridružio se: 06 Mar 2017, 16:18 Postovi: 186 Lokacija: Tu i tamo
|
Normis strastvena ljubav
_________________ Kojim to perom misli mi pišeš i svilenim platnom snove mi krojiš, pod kožu se uvlačiš kroz krv protičeš,svojim mirisima svu me obojiš.
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 14 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|