|
Autoru |
Poruka |
Kalina
|
|

rang

Pridružio se: 25 Feb 2013, 00:15 Postovi: 490
|
_________________ Kad zaćutim, okrenem se i odem. To ne znači da si ti pobedio. To znači da više nisi vredan mog vremena. Čarls Bukovski
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Da mi je neko rekao da cu za ovu Soraju reci da je ok, ne bih vjerovala. Soraja je do sada odlicna..vidi se da je prosla jedan isti ovakav, pa je ponesto i naucila sto je za pohvalu.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
I meni je za sada ok, cini mi se da ima taktiku, da se ne petlja u tudje svadje, i da bude sa svima ok. Samo me nervira sto izbegava odgovore, kada je VB nesto pita... msm ipak kad je pita da kaze nesto o ukucanu nekom,neka kaze i lose i dobro.... a ne izmotava se , kao treba vremena da se upoznaju ukucani....nek prestane sa diplomatskim odgovaranjem...
A sto se tice fizickog izgleda, u faci se skro promenila, operisala nos, doradila usta, jooj majko mila na sta lici, al ovako prezgodna je najzgodnija ukucanka.
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Molena je napisao: Da mi je neko rekao da cu za ovu Soraju reci da je ok, ne bih vjerovala. Soraja je do sada odlicna..vidi se da je prosla jedan isti ovakav, pa je ponesto i naucila sto je za pohvalu. Da, u prethodnom se kalila. Medjutim, njena glupost, koju ispoljava s vremena na vreme, nema granicu. Da li ste culi u kom veku je vladao Sulejman? Mada... mozda zena nije dosla do te lekcije jos uvek ![[pluie07.gif] [pluie07.gif]](./images/smilies/pluie07.gif)
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Njenoj gluposti nema kraja. Al jbg zena krci put do zvezda svojim tokom. Ne bi me cudilo i da cujemo krestanje, da ne kazem pokusaj pevanja uz CD koji ce iskakati i iz kante za otpatke, a vala i iz rerne.
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|