Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 10 Maj 2025, 02:27

Autoru Poruka
LaYa
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Velikom Bratu    |  Poslato: 03 Apr 2013, 19:08
Korisnikov avatar
Laki

Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12

Vesna de Vinča: Da Gadafi čuje Vendi, prevrnuo bi se u grobu

Vesna de Vinča, druga izbačena iz kuće Velikog brata, kaže da bi se pokojni lider Libije “okrenuo u grobu” da može da čuje Vesnu Vukelić Vendi.

Slika
- Zbog onih neistina koje je izgovorila na račun kompanije “Mis Ju” i na moj račun, pokrenula sam sudski postupak. Gospodin Gadafi je bio divan čovek, i da može da čuje šta ona govori, okrenuo bi se u grobu – rekla je Vesna.

- Osećam se kao pobednik! Drago mi je što sam izašla iz kuće, jer se u njoj nalazi gospođa ili gospođica Vendi. Ni ne znam šta je ona. Striptizeta? Prvi put je sad vidim – obratila se De Vinča okupljenim novinarima neposredno po izlasku iz kuće.

Izvor: Blic.rs

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Velikom Bratu    |  Poslato: 03 Apr 2013, 19:10
Korisnikov avatar
Laki

JELI UŠI, NJUŠKU I REP: Top i Veliki brat preveslali ukućane!

Dragutin Topić je dobio tajni zadatak da mora prvi da se prijavi i pojede bele bubrege. Veliki brat je za Topa spremio bele bubrege, ali ne prave nego od kesten pirea

Slika
Horor šou je novi zadatak za ukućane. Veliki brat im je priredio novi izazov, a to su poslastice od svinje, odnosno, na meniju su: praseće uvo, praseća njuška, beli bubrezi i rep praseta.

Dragutin Topić je dobio tajni zadatak da mora prvi da se prijavi i pojede bele bubrege. Veliki brat je za Topa spremio bele bubrege, ali ne prave nego od kesten pirea, međutim ukućani to ne znaju. Topić je pravio grimase i petvarao se da mu teško pada što mora to da jede, a ukućani, ne znajući da je na zadatku, bodrili su ga.
Slika
Za ovaj zadatak dobrovoljno su se prijavili i Ava, Željko i Žarko. Ava se odlučila za rep, Žarko za uvo, a Željku je preostala njuška.

kurir-info.rs

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Velikom Bratu    |  Poslato: 03 Apr 2013, 19:11
Korisnikov avatar
Laki

VB TAKTIKA: Maja jutros ko bubica!

Žarko i Soraja su kao špijuni Velikog brata otkrili da su se Aneta i Sindi sinoć pomirile, dok je Ava opet plakala zbog Uroša, a Maja se skrivala po kući od Vendi
Slika

Kako je novi nedeljni zadatak u toku, cela kuća je u motivima strave i užasa. Mačevi, gavranovi, zmije i ostala strašila, svuda su po kući.

"Veliki brat" je pozvao Žarka i Soraju u ispovedaonicu, jer su ga interesovale reakcije ukućana na novu stanarku Vendi.

"Pomešane su reakcije na novu ukućanku", izjavio je Žarko i dodao da Boban očigledno voli Vendi, jer on i inače voli čudne ljude.

"Izbacili su jednu Vesnu, da bi ubacili drugu", nastavio je on i rekao da je "njihova" Vesna izuzetna žena, mišleći na Vesnu da Vinču, ali kako su obe "skroz lude", sigurno će biti zanimljivo i sa novom stanarkom u kući.

Soraja je objasnila sinoćnju pometnju koja je nastala po ulasku Vendi u kući, pa je rekla da je Maja Nikolić pobegla čim je ugledala Vendi, jer joj je Vendi poručila da će se pozdraviti sa Majom samo ako pobegne do zlatnih vrata.

"Maja je od jutros kao bubica", dodao je Žarko.

Na pitanje "Velikog brata" kakav je odnos Soraje i Maje, ona je odgovorila da ima korektan odnos sa Majom, ali da se bolje slaže sa mlađim ukućanima, na šta je Žarko dodao da njih dve nemaju nikakav odnos, zbog toga što uopšte ne razgovaraju.

"Rekla si joj jutros da smrdi dok se budi", nastavlja Žarko.

Na konstataciju "Velikog brata" da Soraja i Željko uživaju u društvu, ona se složila i dodala da je Žarko podseća na Horvata.

Njih dvoje su, kao "špijuni" "Velikog brata", otkrili da su se Aneta i Sindi sinoć pomirile, dok je Ava opet plakala zbog Uroša, a Maja se skrivala po kući od Vendi.

kurir-info.rs

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Velikom Bratu    |  Poslato: 04 Apr 2013, 00:05
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

Boban Stojanović: "Osam godina nisam video majku"

Gej aktivista, Boban Stojanović, otvorio je dušu ukućanima i otkrio da mu je motiv za ulazak u Velikog brata bilo poboljšanje odnosa sa roditeljima.

Slika

Iako je jedinac, Boban je priznao Urošu, Soraji i Aneti da su ga roditelji odbacili zbog toga što se deklarisao kao homoseksualac. Njegova majka nije mogla da podnese to što se odlučio za javno istupanje i aktivizam. Ova odluka je, pre skoro deset godina, potpuno promenila njihov odnos.

"To je bilo presudno da uđem u rijaliti jer mislim da će joj biti lakše kada me bude videla okruženog poznatim ličnostima", rekao je Boban ukućanima koji su na ovu izjavu reagovali jednodušno. "Kada bude videla da me drugi prihvataju biće joj lakše", zaključio je Boban.

"Prihvatila bih svoje dete kakvo god da je", prokomentarisala je makedonska pevačica Aneta Nakovska i dodala da je aktivista omiljen u kući. Niko joj se nije usprotivio, pa ni Uroš.

Netrpeljivost, mada ne otvorenu, prema Bobanu za sada je pokazala samo Maja Nikolić. Nema sumnje da bi u svojim kvalifikacijama išla dalje od toga da je "ovaj LGBT dosadan", ali već ima loše iskustvo sa izjavama na račun manjina.

Da li je naučila lekciju videćemo narednih nedelja.

nadlanu

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Velikom Bratu    |  Poslato: 04 Apr 2013, 00:15
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Maja Volk: Vendi je prava Mortiša Adams

Najnoviji zadatak ukućana je da prirede horor šou. U nedelji strave i užasa, Maja Volk je mora da glumi Mortišu Adams, ali ona tvrdi da bi neko drugi bio bolji u toj ulozi.

Slika

- Od jutros me ukućani mešaju sa Vendi - poručila je u ispovedaonici Maja Volk prerušena u Mortišu Adams.

Voditeljka kaže da bi pevačica bila sjajna kao ovaj televizijski lik.

- Vendi je prava Mortiša Adams, njen suprug Gomez bi mogao da bude Topić, a ruku da glumi Maja jer je mnogo brza - nastavila je Volk.

Volk koja je inače suzdržana i drži se po strani, utiske o Vendi nije mogla da zadrži samo za sebe.

24.sata

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Velikom Bratu    |  Poslato: 04 Apr 2013, 00:23
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Nataša Bekvalac ulazi u kuću VB na nedelju dana?

Kako "Pulsonline" ekskluzivno saznaje, pop pevacica Natasa Bekvalac ući će u kuću "Velikog brata" na nedelju dana.

Slika

Naime, ona će imati specijalan zadatak kojim će animirati ostale ukućane.

Pored nje, trebalo je da se pojavi i Seka Aleksić, ali produkcija nije uspela da ispuni njene zahteve, nakon čega je pevačica odustala.

Produkcijski tim kuće "Emotion" nije želeo da komentariše naše saznanje, a kontaktirali smo i PR službu Nataše Bekvalac, ali je i ona bila nedostupna za komentar.

24.sata

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Velikom Bratu    |  Poslato: 04 Apr 2013, 00:27
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Sukobi se nastavljaju: Maja nazvala Vendi striptizetom, izvređala Žarka

Još jedna svađa u kući "Velikog Brata", a učesnica i ovog puta Maja Nikolić. Ona ne misli da je Vendi dovoljno kvalitetan vokal, da bi je svrstavala u pevače već je jednostavno nazvala striptizetom.

Slika

S obzirom na to da je Slavko Labović neupućen u srpsku estradnu scenu, zamolio je Maju Nikolić da mu objasni čime se Vendi bavi, a ona je odgovorila da je u pitanju striptiz.

- Ova dama...Je l' ona pevačica? - upitao je Slavko.

Maja se nasmejala i odgovorila da je Vendi poznata jedino po tome što ulazi u rialitije i pravi skandale.

- Ona je striptizeta, razumeš? Soraja je pevačica za nju. Vendi nema nijednu svoju pesmu.

Jedna od ukućanki koja je ušla u sobu skrenula je pažnju Maji i Slavku da Vendi ipak ima par hitova.

- Ima onu "Prcnuo se šarančić" - rekla je ukućanka, a Soraja ju je ispravila i rekla da se pesma zove "Praćnuo se šarančić".

I svađa između Maje Nikolić i Žarka Stojanovića je kulminirala. Pevačica je blizancu uputila oštre reči, a ni on nije bio nimalo blag prema njoj.

- Molim te, izvini što te doživljavam kao devojčicu i molim te izvini što kad te pogledam, vidim va*inu - poručila je Maja ironično Žarku.

A onda je Stojanović uzvratio:

- Iz tvojih usta izlaze samo mentolske nebuloze!

Ovo je bilo dovoljno da se Nikolićeva doseti sledećeg:

- Ja ne dojim, inače bih ti dala s**u da se smiriš.

Majina ponuda nije se dopala bliznacu.

- Previše su ti veštačke s**e da bih bilo šta sisao iz njih - završio je Žarko.

24.sata

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Velikom Bratu    |  Poslato: 04 Apr 2013, 01:22
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Veliki brat: U kući horor, Topić prevario ukućane

Topić na tajnom zadatku naterao Avu, Željka i Žaraka da jedu svinjske specijalitete. Maja, Vendi i opet Ava tražile ključ u sobi punoj pacova

Slika
Maja, Ava i Vendi u sobi sa pacovima

U kući Velikog brata je kao u horor filmu...Dragutin Topić je prevario Žarka, Željka i Avu jer ih je naterao da jedu svinjske specijalitete poput belih bubrega i njuški. Ipak, oni nisu tako loše prošli jer su Vendi, Maja Nikolić i opet Ava morali da pronađu ključ u sobi sa pacovima.

Svaki put kada se čuje vrisak, ili oglasi horor tema iz kultnog filma "Psiho", ukućani su obavezni da se okupe u dnevnoj sobi.

Dragutin Topić je dobio tajni zadatak da mora prvi da se prijavi i pojede bele bubrege. Veliki brat je za Topa spremio lažne bele bubrege od kesten pirea, međutim ukućani to nsu znali. Sportista je pravio grimase i petvarao se da mu teško pada što mora to da jede, a ukućani, ne znajući da je na zadatku, bodrili su ga i sablažnjavali se pred mučnom scenom.

Ava, Željko i Žarko su se dobrovoljno rpijavili za zadatak pa je Ava jela rep, Žarko uvo, a Željku je preostala njuška.

Posle nekog vremena Veliki brat je pozvao vendi, Maju Nikolić i Avu u ispovedaonicu. Dok je Maja kolutala očima jer je verovatno mislila da Velikog brata zanima kakvi su njeni odnosi sa Vendi, on se ipak odlučio da ih udruži u zajednikom zadatku. Njih tri su trebale da pronađu ključ u sobi sa pacovima.

Top im je dao uputstva kako najlakše da dođu ključeva, a da pri tome ne zgaze na miša, ukućanke su se obukle, pa čak i Ava koja se zakopčala do grla.

Po ulasku u mračnu sobu čuli su se povici, ali je Maja ubrzo smislila taktiku da pevaju kako bi prevazišle strah.

Sve u svemu ukućanke su se ipak pokazale na visini zadatka, Ava je čak hrabro gurnula ruku u leglo miševa, ali je zato kao nagradu pronašla ključ.

novosti

Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Velikom Bratu    |  Poslato: 04 Apr 2013, 13:30
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13

Ava: Uroš je iskoristio moju dobrotu i sad priča laži okolo

Kad mu se prvu noć u BB kući zavukla u krevet, mislila je da je kaskader savršen za nju. Nakon svađa, uvreda i psovki koje joj je rekao, Ava kaže da Uroš nije seksi

Slika

Ti si umislila da on vrijedi više nego što vrijedi, glorificirala si ga. A da vrijedi, ne bi se ponašao prema tebi tako kako se ponaša. Ti si predivna dama, rekla je Vendi Avi Karabatić.

Splićanka se novoj stanarki već prvu večer svidjela i sprijateljile su se. Vendi je Avi rekla da Uroš nije gospodin i muškarčina kakvim se predstavlja.

- Znam, užasan je. Neki dan mi je psovao mater, a sad mi je počeo psovati i oca - požalila se Ava.

- Imaš vrhunski izgled, lice, tijelo, možeš imati kojeg god muškarca želiš, što će ti on - rekla je Vendi Avi koja je uživala u komplimentima.

- On je mene iskoristio, moju dobrotu, naše prijateljstvo i sad priča okolo svašta i ja sam zato povrijeđena - rekla je Ava.

- Nije seksi niti može biti seksi - rekla je Ava kad ju je Vendi pitala što ju je privuklo kod Uroša. Dodala je da Uroš nema emocija i da mu je cilj samo imati što više žena da se sam sebi potvrdi.

Željko je nakon tog razgovora Vendi rekao da Ava samo glumi povrijeđenost kako bi privukla pažnju na sebe, da kalkulira. Vendi se s time nije složila i u ispovjedaonici je rekla da je Ava jako iskrena i neiskvarena. Urošu bi, kaže, idealna žena bila Maja Nikolić jer su isti, imaju iste interese, ista znanja i pokvareni karakter.

Maja Avi nudila da joj sredi spoj s Vladom

Kad su stanari BB kuće legli spavati, Maja Nikolić Avi je ponudila da joj sredi spoj s Vladom Vuksanovićem u kojeg je bila zaljubljena u 'Survivoru'. Rekla joj je da je ona puno ljepša od Nataše Bekvalac, s kojom je Vlado u vezi, i da bi ona radije bila s njom, nego s Natašom. Bekvalčeva će pak, piše srpski Kurir, uskoro ući u BB kuću. Od Velikog Brata dobila je poseban zadatak, da animira ostale ukućane.

Izvor: 24sata.hr

tamo gdje nitko ne bi plesao
na vrhu Hendrixovog mosta
i to mi ne bi bilo dosta...

Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Velikom Bratu    |  Poslato: 04 Apr 2013, 15:42
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13

Sustanar masturbirao pored Ave dok je ona čvrsto spavala

Poslije svađe s Urošem, Ava je u noći s utorka na srijedu završila sa sustanarom Željkom u krevetu. Oboje su ubrzo zaspali, no blizanac se probudio usred noći

Slika

http://www.youtube.com/watch?v=eLNYKQWNpGQ

U emisiji 'Veliki brat - bez cenzure', koja je prikazana u srijedu tijekom noći, gledatelji su opet mogli vidjeti 'akciju' u Avinom krevetu, piše srpski Blic.

Ovoga puta u centru pažnje bio je njezin sustanar Željko Stojanović, a s obzirom na to da je starleta spavala, on se odlučio pobrinuti sam za sebe.

Poslije svađe s Urošem, Ava je u noći s utorka na srijedu završila sa Željkom u krevetu.

Oboje su ubrzo zaspali, no blizanac se probudio usred noći i stavio ruku u gaće. Tako se 'zabavljao' tridesetak sekundi. Ava je cijelo vrijeme spavala nesvjesna situacije pored nje.

Izvor: 24sata.hr

tamo gdje nitko ne bi plesao
na vrhu Hendrixovog mosta
i to mi ne bi bilo dosta...

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu