Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Senka je napisao: Ostali su braća,Topić,Aneta,Ava i Soraja. Zar iko od njih zaslužuje pobjedu? Mislim da nagradu treba dati u humanitarne svrhe. Reci to Topu. Verovatno će podržati tvoj predlog. Ipak, on je Pravoslavac koga ne zanimaju materijalne vrednosti, tako da će verovatno pokloniti novac ako pobedi Zdravo si Senkac Hristos Vaskrese
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Vaistinu vaskrse. Ćao Žex A ako pobijedi Sorajica... ![[ups.gif] [ups.gif]](./images/smilies/ups.gif)
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ako pobedi Soraja kupiće bembaru i verovatno će odraditi još koji silikon, mada mislim da je dobro građena Barem je poštenija od onog lažnog Bude. Kod nje je sve jasno, ali kod ovoga ništa
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Žex je napisao: Ne znam za to Kone, ali da narod glasa za Soraju, ne verujem. Njeno glasačko telo je u ''Strahinjića Bana'', pa nikako ne kontam ko uopšte glasa za nju. Svaki ukućanin ima sigurne glasače, jedino je ona sumnjiva. Ma ni u silikonskoj dolini se vise ne razbacuju, jedno cepi pa sedi ceo dan i vece. Kriza, nego kako Kako li bi je Vendi u svom stilu pitala gde to nocu odlazi na par sati kada oni spavaju... pozivajuci se na "Sta ce palacinka iz njenih usta, u tvojim ustima?" xaxaxa
|
|
Žex
|
|

rang

|
Komsinica je napisao: Žex je napisao: Ne znam za to Kone, ali da narod glasa za Soraju, ne verujem. Njeno glasačko telo je u ''Strahinjića Bana'', pa nikako ne kontam ko uopšte glasa za nju. Svaki ukućanin ima sigurne glasače, jedino je ona sumnjiva. Ma ni u silikonskoj dolini se vise ne razbacuju, jedno cepi pa sedi ceo dan i vece. Kriza, nego kako Kako li bi je Vendi u svom stilu pitala gde to nocu odlazi na par sati kada oni spavaju... pozivajuci se na "Sta ce palacinka iz njenih usta, u tvojim ustima?" xaxaxa Ozbiljno ? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Ja sam mislio da se sponzorušice ubiše od naručivanja koktela E kud ide ova kriza... Baš mi žao za silikonsku dolinu. Imala je potencijal da postane kultno mesto Što se tiče njenih odlazaka u ispovedaonicu na nekoliko sati noću, ko zna... Moguće je da je imala neke probleme pa je išla na ispovest, a moguće je i da je radila oral Velikom Bratu dok su kamere na Stand By Moj perverzni mozak svašta će da smisli ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Šta mislite ko večeras uzima lovu ?
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ja mislim da bi mogao Žarko.
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Što se mene tiče može Žarko On nije licemeran kao većina i dopada mi se to što je direktan i svoj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Pa da...mada mislim da će se bitka do samog kraja voditi između njega i Topa.
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Samo da Top ne osvoji lovu. O njemu sam puno napisao i neka se zna da je taj Top najveći lažnjak u kući Pisao sam o njemu na njegovom podforumu... Prevarant neviđeni
|
|
|
|
|
|