Autoru |
Poruka |
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Vrlo dobro znam šta se dešavalo i nemam nameru da vas lažem i da vam pričam priče. Ovo što sam napisao tačno je u poslednji detalj. Iznenadio sam se kada sam ga video u VB-u, a još više me je iznenadilo njegovo ponašanje i tolika poniznost Bogu. On koji je veličao komunizam i petokraku, koji je pričao hvalospeve o Miri Marković. Moje prijatelje nazivao je NATO plaćenicima, MADLEN JUGENDOM, poslednjim otpadom koji špijunira u korist NATO pakta. Sve to se dešavalo malo posle bombardovanja i možete misliti kako nam je bilo. Dragutin je LOŠ čovek. Tačnije nikakav čovek.
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Da li to RRA ne radi ovih sest dana? Mislim... kakva je to golotinja, drmanje dupeta itd u ovo doba, kada deca jos uvek nisu otisla na nununuskanje? Apelujem da neko makar malo kultivise ovu Soraju ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Maja Volk je vidovita! Izbacena je! Danas dok sam zavijala sarmu, rece zena u ispovedaonici da ce da ispadne jer nije dobila nista od njene hrane, a i da je najstarija u kuci. I folirant iz produkcije kao ovo ono i tako to... sve je ceka u spajzu. Ma... sve je namesteno. Jbš glasanje i bacanje para, jadan narod, bolje da je kintu sacuvao za humanije stvari.
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
ako je tačno pisanije od Žexa, Top bolje da je bio glumac nego sportista
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Ja ga znam samo kao sportistu. A bata Žexu verujem. Mada, Top se ne razlikuje od mnogih. Nema onoga ko ne bi iskoristio momenat i prigrabio nesto za sebe na ovaj ili onaj nacin. Malo je onih koji ostanu dosledni svojih stavova.
Mirise mi da ce Aneta da ispadne, od svih ovih koji su ostali da stoje.
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Gledajući ''preseke'' skontao sam nešto.
Ne znam da li ste primetili da su posle skoro svakog preseka različiti ukućani u zoni za ispadanje. Postoje samo dva moguća razloga za to.
Prvi razlog je loženje glasača da glasaju što više. Onaj ko voli npr. Željka odmah će glasati za njega čim ga vidi u opasnoj zoni. U toku jedne emisije bukvalno svi ukućani bili su u opasnoj zoni.
Drugi mogući razlog je nikakav odziv glasača Čim se u opasnoj zoni ređaju skoro svi, verovatno slabo ko glasa, pa se na taj način i lagano menja poredak. Koriste se procenti ne bi li se sakrio nikakav odziv glasača.
Eto...
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
A treci? Pa treci... da se pobeda namesta Sorajčici Toliko je providno da se na sve strane komentarise o tome. Potvrdili su izbaceni ukucani da je pomenuta odlazila nocu u ispovedaonicu i nije se vracala po par sati.
|
|
Žex
|
|

rang

|
Ne znam za to Kone, ali da narod glasa za Soraju, ne verujem. Njeno glasačko telo je u ''Strahinjića Bana'', pa nikako ne kontam ko uopšte glasa za nju. Svaki ukućanin ima sigurne glasače, jedino je ona sumnjiva.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Ostali su braća,Topić,Aneta,Ava i Soraja. Zar iko od njih zaslužuje pobjedu? Mislim da nagradu treba dati u humanitarne svrhe.
|
|
|