Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
da znam. medjutim sve je to pocelo u americi kada se jedan naucni eksperiment sastojao od ljudi koji su dobrovoljno pristali da budu ucesnici. jedna grupa je bila u ulozi zatvorenika a druga u ulozi cuvara. kasnije su grupe zamenile uloge. postoji film o tome. doslo se do frapantnih saznanja o ponasanju i reagovanju sasvim normalnih ljudi.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Da... Gledao sam film... Ne mogu da se setim naziva, ali znam da je skoro snimljen. Nisam znao da su pravila Velikog Brata različita od države do države. Vidim Željko priča nešto o francuskom VB i kako vidim pravila se razlikuju
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
nisam znao da su pravila razlicita.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
On kaže da se tamo uopšte ne prikazuju teške svađe jer to brane neka udruženja. Čak je spominjao da je u američkom velikom bratu dozvoljeno gledati normalan tv program, što kod nas nije slučaj
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
ovde samo svadje prolaze. senzacionalizam. ali to je normalno sobzirom na odabir ucesnika. Maja Volk i Top, pa i slavko ne idu uz maju vendi sindi i avu...
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Ne znam koliko si upućen, ali ja ti lično tvrdim da je 90% forumaša došlo na forum samo zbog rijalitija. Svi vole senzaciju i da zavire u tuđi život. Rijaliti je odličan zato što samo na taj način možemo videti kako ljudska psiha postane životinjska i obratno
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
videh upravo kako vendi psuje i vredja maju preti da ce je prebiti i pljune je na kraju ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Ispalila šlajmaricu u pravcu Maje. Šlajmarica je bila toliko teška da joj je trajektorija bila rapidno silazna ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
sada evo stoji ispred i ne da joj da gleda tv  i blizanac joj se pridruzio a makedonka opet iz drugog plana dobacuje. a posle ce kolektivno kukati kao i mi koji gledamo kada maja pocne da peva 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Milić Vukašinović o Maji Nikolić : ''Treba je staviti u kombi i zavariti vrata da više nikad ne izađe'' ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
|