Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 11 Maj 2025, 07:30

Autoru Poruka
Boss
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Velikom Bratu"  |  Poslato: 09 Apr 2013, 14:58
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37

Isto sranje drugo pakovanje, ali kad već pitaš da ti odgovorim [caj.gif]

Vrh
Boss
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Velikom Bratu"  |  Poslato: 09 Apr 2013, 15:00
Korisnikov avatar
rang
rang

Ja Justinka šetam od lekara do lekara [pardon.gif]

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Velikom Bratu"  |  Poslato: 09 Apr 2013, 15:02
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Pozz Just [pozz.gif]

Citam novine

i deo teksta

Uro izjavio
Nakon dve nedelje provedene u “Velikom Bratu”, sinoć je iz kuće iz izbačen kaskader Uroš Ćertić, koji ekskluzivno za Telegraf otkriva da je sve što je radio bilo, u stvari, taktika, i da sa Avom nije imao seks kao i da su se njih dvoje dogovorili da sve odglume kako bi napravili šou i što duže ostali u kući.

AHAAAA ZNALA SAM DA JE AVA NAJVECA GLUMICA
ta bi i g**no pojela da bi bila u centru paznje

Vrh
Just
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Velikom Bratu"  |  Poslato: 09 Apr 2013, 15:04
Korisnikov avatar
Persa from the Mahala

Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08

Jes sipak odglumila...ona moze glumiti 3 i po sekunde, drugi dan nema pojma sta je glumila, zena je ejdnostavno preglupa za to. A ovaj Uros jos veci debil..sad se vadi na satro taktiku

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Velikom Bratu"  |  Poslato: 09 Apr 2013, 15:08
Korisnikov avatar
Born to die

Pa ako je istina ovaj ceo tekst
onda ipak menjam misljenje o Urosu :)
Ljudi traze show i dobili su ga, msm ako je istina ovo napisano

UROŠ PROMENIO PRIČU: Avu nisam kresnuo, u Soraju nisam zaljubiljen, nemam devojku!

"Ja nisam ušao u kuću da bih bio primer mladima, već da se zaje*avam i da napravim šou! Ava i ja smo se dogovorili da sve odglumimo, kako bi duže ostali u rijalitiju. Ona je neverovatno inteligentna i ne bi pristala na seks, sve i da sam ja hteo", kaže Uroš za Telegraf

Foto: Promo
Nakon dve nedelje provedene u “Velikom Bratu”, sinoć je iz kuće iz izbačen kaskader Uroš Ćertić, koji ekskluzivno za Telegraf otkriva da je sve što je radio bilo, u stvari, taktika, i da sa Avom nije imao seks kao i da su se njih dvoje dogovorili da sve odglume kako bi napravili šou i što duže ostali u kući.

Ćertić je takođe demantovao sinoćnu izjavu da je zaljubljen u Soraju, ali je otkrio i to da u stvari nema nikakvu devojku, a da su mu favoriti za pobedu LGBT aktivista Boban i atletičar Topić.

Čitava nacija bila je u šoku kada su već prvu noć po ulasku u rijaliti Ava i Uroš imali seks ispod pokrivača, što se moglo naslutiti na osnovu snimka, a kasnije i njegovog prizanja Maji Nikolić da je sa starletom spavao čak četiri puta. Međutim, Ćertić otkriva kako se sve to zapravo nije desilo i da su se Ava i on sve dogovorili.

Foto: Telegraf
- Ovo je meni prvi rijaliti, a Ava je imala iskustva u “Survajveru” gde je ostala do kraja, i rekla mi je da parovi najduže ostaju u ovakvim šou programima, pa smo sklopili dogovor da sve odglumimo, taktički, a u tome smo i uspeli jer smo već prve nedelje bili zaštićeni od nominacija. Ava je jako inteligentna i nikada ne bi pristala na seks sa mnom, pa sve i da sam ja to hteo – rekao je Uroš.

Već nakon sedam dana, ljubavna romansa okončala se uvredama i suzama, što je publika itekako zamerila Urošu, jer se prema Avi nije poneo korektno, iako on ističe da je zadovoljan svojim ponašanjem u kući.

- Ja nisam ušao da dajem primer mlađim generacijama, već da se zajebavam, ovo je šou! Ava i ja smo imali taktiku koja je uspevala prvih nedelju dana, međutim, ona se istinski zaljubila, i kada sam video o čemu je reč, najpre sam pokušao da se udaljim i da je kuliram, ali to nije uspevalo, pratila me je po kući, gde ja – tu i ona, postala je iritantna, što me je samo nerviralo dodatno, i u jednom momentu sam eksplodirao i podigao ton, jer nije bilo drugog rešenja da se od nje udaljim – istakao je kaskader.

Foto: B92
Iako se Karabatićka ozbiljno potresla i rasplakala zbog Uroša, on kaže da je pokušao na lep način da joj kaže da ne treba da nastavljaju sa dogovorom, a kako ističe, niko nije primetio njihov plan jer su šaputali i dopisivali se uz pomoć krejona kojim su pisali po rukama. Ostaje nejasno kako to nije zabeleženo kamerama.

- Ja sam njoj napisao par poruka o tome kako se znamo samo šest dana, i da ne treba ovoliko da sve shvata ozbiljno, a kada smo se posvađali, ona je svoju taktiku nastavila sa Željkom, kako bi što duže ostala u kući i da bi mene navodno napravila ljubomornim – objašnjava Ćertić.

Nakon izlaska iz kuće, na pitanje voditeljke da li je zaljubljen u Soraju, kaskader je potvrdno odgovorio, da bi u intervjuu za Telegraf to opovrgao i dodao da je sa svima, pa i Sorajom samo u prijateljskim odnosima.

- Ja sam Marijani potvrdio da sam zaljubljen u Soraju samo da bi nastavio šou, isto tako sam rekao i da imam devojku napolju koja sprema doktorat, ali to nije tačno, izmislio sam, nemam nikog, a za doktorat je bila fora da udarim kontru Avi koja je na sva usta brojala svoje škole i fakultete. Sve u cilju da napravim da bude zanimljivo – izjavio je Uroš i uz to priznao da je možda ipak mogla da se rodi ljubav sa starletom u kući da je ostao duže, jer su tamo ipak drugačije okolnosti.

- Svakako ću se videti sa Sarom kad izađe napolje, ali pored nje i sa Slavkom, naravno, tu su i Topić i Boban za koje verujem da će ići do pobede. Mislim, kakav je to rijaliti u kome rok zvezda pere sudove po ceo dan, okolnosti su nerealne i morali smo da začinimo – zaključio je Ćertić.

(Jelena Jovanović)

Vrh
Just
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Velikom Bratu"  |  Poslato: 09 Apr 2013, 15:10
Korisnikov avatar
Persa from the Mahala

Ma sere ko foka, msm cuj ga Ava je inteligentna ooooooooooooo Boze, uzmi me [zid.gif] [zid.gif]

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Velikom Bratu"  |  Poslato: 09 Apr 2013, 15:12
Korisnikov avatar
Born to die

Ako je istina da mu je to rekla da parovi najduze ostaju u kuci
i da glume da imaju sex i da su se dopisivali
tj pisali po rukama kreonom, mada kako to da niko ne primjeti
hmmm onda svaka cast
taktika ,taktika kod svakog vlada.
Samo nekog zajebe , kao sto je ovog Urosa [zenskismeh.gif]

Vrh
Boss
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Velikom Bratu"  |  Poslato: 09 Apr 2013, 15:13
Korisnikov avatar
rang
rang

MeGi, ne daj se zbuniti... [migg.gif] Pokušava da se opere [caj.gif]

Imali dogovor, ona se zaljubila, on se distancirao, ona inteligentna, mislim o čemu mi ? [kasljuc.gif]

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Velikom Bratu"  |  Poslato: 09 Apr 2013, 15:14
Korisnikov avatar
Born to die

Pa sve je moguce
mislim i d aje ta njena zaljubljenost ustvari gluma
pa vidi sad kako dojednom presla na Zeljka
i to je gluma....
u svakom rijalitiju ona predje na nekog...

Vrh
Just
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Velikom Bratu"  |  Poslato: 09 Apr 2013, 15:14
Korisnikov avatar
Persa from the Mahala

Ma priče za malu djecu, pretjerao je, izbacen je, procitao price po novinama i sad se vadi, la msm ovo za Avu da je inteligentna..ooo ne mogu jos da svarim, ko da me neko osamario mokrom carapom [smusen.jpg]

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu