Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ko li ispada sutra Maja, Blizanci,Slavko ili Uros?
Nekako svi ono doprinose shou da bude sto ludji , time i gledaniji cudi me d ane lete vani prvo oni mirniji
Kontam da ce ispasti Uros, ako ne on onda ce Maja
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
MeGi je napisao: Ko li ispada sutra Maja, Blizanci,Slavko ili Uros?
Nekako svi ono doprinose shou da bude sto ludji , time i gledaniji cudi me d ane lete vani prvo oni mirniji
Kontam da ce ispasti Uros, ako ne on onda ce Maja Žena zmija s telećom glavom ispada... debil u kući, to je interesantno gledaocima Peder i mačo u pokušaju ne ispadaju, zato što su popularni u Francuskoj Uroš neće još, posle Ave mora da ''kresne'' i Soraju Znači Slavko ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ma ostavice Slavka zbog Maje  A Uros nema sanse da ce u kuci biti sa Sorajom, jer koliko znam Soraja se nikada nije muvala s anekim u rijalitiju tako da ispada Uros 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Bravo Megi!!!..prorocice  E vala i nije zanimljiv...bio je zanimljiv dok je imao Avu uz sebe, sad je postao dosadan. A ispade jos veci supak na izlasku.... Kakskaderski se ispali u Ameriku...taman si za Amerike.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
E baš je svjetska ljiga...a i faca mu je takva... I nek su ga izbacili da ga ne gledamo više...
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Iako bih ja njega vratila....ne bi bio los scenarij...za jedno dvije nedelje opet. Nek vidi ko sta kako prica..kako stvari ferceraju..pa nek udje he he 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Možda ga i vrate...kod njih je 'očekuj neočekivano' ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
MeGi je napisao: Ma ostavice Slavka zbog Maje  A Uros nema sanse da ce u kuci biti sa Sorajom, jer koliko znam Soraja se nikada nije muvala s anekim u rijalitiju tako da ispada Uros  I ta Smoraja nije neka... Ispada Uroš, a ona sva razjebana kaže ''Nepravedno je izbačen, nepravedno je izbačen'' Zamislite samo njen mozgić koji ne ume da proceni nadobudnog Uroša. Kada takve kao što je ona pokažu golo dupence, a Uroš ih ubode onda Uroša ne treba kriviti, već mentalni sklop osoba kao što je Soraja...
|
|
|
|
|
|