Autoru |
Poruka |
Gordy
|
|

Pridružio se: 27 Dec 2012, 23:43 Postovi: 165
|
Ovde možemo malo ćaskati o našim ukusima, šta volimo, šta ne volimo itd....
Evo krenu ću ja od sebe.
Najpre, moj omiljen filmski žanr je triler-horor-psihološki. Volim da pogledam i dobru Francusku komediju. Naravno, tu su i westerni stari dobri, posebno špageti Serđa Leonea.
Izbegavam u širokom luku akcione filmove, te ovo novo u fazonu bajki Gospodar Prstenova i Hari Poter. Gledao sam ih i mislim da je sve stvar propagande. Volim realnost.
Dok sam živeo u Rusiji, sabrao sam celu kolekciju ruskih filmova. Interesantno je, da su Rusi ubeđeni da su njihovi filmovi jači od Američkih. I zaista imaju jako moćnu kinematografiju. Vremenom sam ih zavoleo i zaista i sam pomislio da su vrh svetski. Njihov film "Belo sunce pustinje" je zajedno sa Letom iznad Kukavičjeg gnezda lansiran u Kosmos, simbolličoo poslat vanzemaljcima, kao filmovi za sva vremena na našoj planeti.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Kada si već pomenuo ruske filmove,na današnji dan 1986. godine preminuo je Andrej Tarkovski,jedan od najvećih ruskih režisera.
Ja volim trilere,horore,filmove koji imaju realnu i kvalitetnu priču. Ne volim akcione,naučnu fantastiku...
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
Triler, akciono kriminalni žanr.....
|
|
|
|
|
mjaumjau
|
|

Pridružio se: 20 Mar 2013, 04:25 Postovi: 237
|
Sci Fi
_________________ potpis nemam
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
sve volim da gledam sem horor filmova ![[ququ.gif] [ququ.gif]](./images/smilies/ququ.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Sve osim naucne fantastike.
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Švedski akcijski najvise volim,,,
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Filmovi po istinitom događaju, drame; psihološki trileri...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
drame,trileri......što se Rusa tiče od Balabanova i Sokurova treba sve pogledati.....
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|