Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
MeGi je napisao: Molena je napisao: Ja mislim da ovaj izazov nije uspio hahaha....KoaLa provaljena si kad vec nisi povaljena  he he Megi jel tebi neko dao izazov...ako nije da ti ga ja dadnem? Daj mi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Megi, al' nemoj sada kad ti posaljem na pp..da kazes necu ja to. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Molena je napisao: hahahahahahha...evo i meni smijesno ma dje bi ti...ja ne sumnjam u tebe ti si sva nekako fina, nisi ti taj tip e danas ste mi bas lepo raspolozeni.. i nasmijani.. pa milo i meni.. i smeskam se.. a nisam fina..ko to kaze..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Nisam jos ni jednom odbila izazov sad me plasis sta si smislila ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Minnie je napisao: KoaLa je napisao: Minnie je napisao: ..ode megara..pa-pa
..za tebe koalice sam smislila sledeći...mnogo pakleniji...čim to završiš javi se... joooj Minnie..ovaj je nemoguca misija... aj da preedjemo oma na pakleniji.. ja ovo ne mogu tehnicki da izvedem.. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ..moš..moš...imaš tisuću mogućnosti..ppiši..moli..plači..ih..kojih sam ja sve gluposti činila da bi bila izazovna.. ..tika-taka....tika-taka....tika-taka....tika-taka....tika-taka....tika-taka....tika-taka....tika-taka....tika-taka....tika-taka....tika-taka....tika-taka....tika-taka....tika-taka....tika-taka....tika-taka....tika-taka.. vreme ide.... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) Minnie..izazov je nemoguc.. Osobe B nema 24 sata na forumu.. a ja ne mogu da razvlacim to.. tako da odustajem.... Inace..izazov je bio da dovedem Molenu i Trileta..na +- i da igraju bar 15 min... jbt..i obzirom da je mnoge vec uhvatila paranoja..oko tih izazova..a druga polovina se bacila u detektivske poslove..da provale ko ima zadatak a ko ne.. ne mogu ljudi da se opuste..i da pisu normalno..  tako da...manite se deco izazova...
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Nista nije nemoguce Rakel mogla si malo da se strpis a ne odmah da odustanes. Samo nistite igricu sa glupostima.
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
izazivam koalu da nasrne na mene gologrudog
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
MeGi je napisao: Nista nije nemoguce Rakel mogla si malo da se strpis a ne odmah da odustanes. Samo nistite igricu sa glupostima. pa kako da se strpim..kad do isteka vremena Trile baksuz nece ni da se pojavi Uostalom..nije igrica unistena ako neko odustane.. Mozda je taj ko je odustao kukavica...to ok.. ali zasto bi igrica bila unistena
Poslednji put menjao Julia dana 24 Okt 2012, 16:05, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Otkud znas da nece zivite u istoj kuci aaaa zabranila si mu prilazak komp ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
MeGi je napisao: Otkud znas da nece zivite u istoj kuci aaaa zabranila si mu prilazak komp ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Megi..zato sto izazov ima vremenski rok Ne mislis valjda da cu sad kad dodjem kuci..da do veceras sedim za kompom i vrebam Trileta da ne svrati na forum
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Molena smijel li izmeniti recenicu onaj drugi dio????
|
|
|
|
|
|