Autoru |
Poruka |
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
KoaLa je napisao: Minnie je napisao: ..ode megara..pa-pa
..za tebe koalice sam smislila sledeći...mnogo pakleniji...čim to završiš javi se... joooj Minnie..ovaj je nemoguca misija... aj da preedjemo oma na pakleniji.. ja ovo ne mogu tehnicki da izvedem.. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ..moš..moš...imaš tisuću mogućnosti..ppiši..moli..plači..ih..kojih sam ja sve gluposti činila da bi bila izazovna.. ..tika-taka....tika-taka....tika-taka....tika-taka....tika-taka....tika-taka....tika-taka....tika-taka....tika-taka....tika-taka....tika-taka....tika-taka....tika-taka....tika-taka....tika-taka....tika-taka....tika-taka.. vreme ide.... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Uhhh vidim da Koala mrči po forumu sve u šesnaest, pa reko da joj kazem da joj je zadatak davno zavrsen (trajao je 24h)...ne mrči više..uplasices goste 
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Just je napisao: Uhhh vidim da Koala mrči po forumu sve u šesnaest, pa reko da joj kazem da joj je zadatak davno zavrsen (trajao je 24h)...ne mrči više..uplasices goste  aaaaaaaaaaaaaa..pa sto ne kazete jbt... ja cekam da me ti odjavis sa zadatka.. Nije mi za goste..nego i za domace ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
e da se RAZUMEMO....danas nemam ZADATAK Sve sto radim radim iz MERAKA... A jbg..ko se ljuti....zna se. sta dalje ide....
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ja mislim da ovaj izazov nije uspio hahaha....KoaLa provaljena si kad vec nisi povaljena  he he Megi jel tebi neko dao izazov...ako nije da ti ga ja dadnem?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: Ja mislim da ovaj izazov nije uspio hahaha....KoaLa provaljena si kad vec nisi povaljena  he he Megi jel tebi neko dao izazov...ako nije da ti ga ja dadnem? o cemu ti to Moli? i posle ja bukvalista ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
e stvarno nemam nameru da ubedjum nikoga da nemam zadatak.. ali je neko mozda ispunio zadatak..navukavsi druge da misle da mi je zadatak.. hahahahhahahahahahahha
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Molena je napisao: Ja mislim da ovaj izazov nije uspio hahaha....KoaLa provaljena si kad vec nisi povaljena  he he Megi jel tebi neko dao izazov...ako nije da ti ga ja dadnem? Daj mi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hahahahahahha...evo i meni smijesno ma dje bi ti...ja ne sumnjam u tebe ti si sva nekako fina, nisi ti taj tip
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|