Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Meni se desavalo to za google chrome....npr kada brzo klikcem s teme na temu kad mimnogo toga otvoreno mozda preoptereti chrome al" gde stari da ti otvori leleeeeeeeee duhovi u nama ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Minnie spremna sam na izazov , ja sam junak ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) hahahhaa Megi..ma nisam imala otvoreno nista..osim ovog foruma..a desavalo se i meni da mi zabaguje..al da me prebaci..neeeeee jos ja ne ukapirah odmah..pa trazim temu na kojoj sam pisala..i razmisljam..vidi sto me sam server izlogovao...hahahhahahahahaha
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Virkas u komsijino dvoriste auuuuu nema sad izvlacenja Ko zna sta radis bacas magiju neku Ma salim se Rakel, desava se, ko ce razumeti ovu tehnologiju NIKO! ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) il ono izlogujes se a ostanes online ahaha
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Minnie je napisao: MeGi je napisao: a meniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ..jesi sigurna... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) ..koala..mož' biti da su vanzemaljci upleli neki svoj organ.. ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif) hmmmmmmm..koji li je organ u pitanju.. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Imam tremu kad znam da ce mi stici na pp izazov ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
MeGi je napisao: Imam tremu kad znam da ce mi stici na pp izazov ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) i treba........
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA Odoh sad spavati moram osmisliti plan kako realizovati ovaj izazov ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
MeGi je napisao: Imam tremu kad znam da ce mi stici na pp izazov ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ..jel' stigao..i meni nešto baguje..
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
vidim ja da nece biti spavanja
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..ode megara..pa-pa
..za tebe koalice sam smislila sledeći...mnogo pakleniji...čim to završiš javi se...
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Minnie je napisao: ..ode megara..pa-pa
..za tebe koalice sam smislila sledeći...mnogo pakleniji...čim to završiš javi se... joooj Minnie..ovaj je nemoguca misija... aj da preedjemo oma na pakleniji.. ja ovo ne mogu tehnicki da izvedem.. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|