Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Postoje li "mali zeleni" ?
1. Da, verujem da nismo sami. 2. Ne, to su gluposti. 3. Možda, žive na drugoj planeti. 4. Ne znam, ne zamaram se s tim.
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Kazu da postoje.. al ja ih videla nisam ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ne vjerujem, to su ciste gluposti. Vanzemaljci nastali jer je neko nacrtao prije milion godina sigurno neki strip, snimio prvi film u kom se pojavljuju, ili bilo sta drugo, i eto odtuda da vanzemaljci postoje. I naravno svako malo neko je video leteci tanjir-svemirski brod , cudne svetlosti na nebu itd itd. Ko onaj sto je video duha.....i danima se pisalo, da bi na kraju rekli kako je to neki decko pokrio se carsavom i izleteo na ulicu.... Dakle filmovi su cudo! Jos malo cu vjerovati da neke biljke umeju da pricaju.
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
Ima ih i ovde na forumu.Moj odgovor je da! ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
ANDJEO82
|
|

rang

Pridružio se: 23 Sep 2012, 18:43 Postovi: 718 Lokacija: Beograd
|
4. Ne znam, ne zamaram se s tim.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
MARRIIN je napisao: Ima ih i ovde na forumu.Moj odgovor je da! ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) Ti si jedan od njih?
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
MeGi je napisao: MARRIIN je napisao: Ima ih i ovde na forumu.Moj odgovor je da! ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) Ti si jedan od njih? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Kako pogodi?? 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Lako uz sinalco
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Postoje bre, nemoguce je da se pored toliko zvezda u svemiru ne nadje bar jedna planeta koja je na odgovarajucem odstojanju od neke zvezde i na kojoj ima zivota. Verovatnoca je ogromna i oni postoje. Tacka
|
|
|
|
|
|