Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Ja ne bih s obzirom da ima "zadnje" namere Nije sve u rke koke, nesto je i u normalizaciji (sto bi rekao Sojic) xexexe
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pa ja bih bas da upoznam te njegove ''zadnje'' namjere ionako imam dovoljno muskih prijatelja bez namjera valjda ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
i ja volim svoje prijatelje, jer su iskreni, divni i bez ikakvih zadnjih namera. a zadnje namere stavljam na jedan drugi konto ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Шта сам, дакле, научио? ОНО се не ради са пријатељима. Ни под разно! Логички следи: ОНО се ради са непријатељима. Да сам јуче умро, умро бих глуп!. Дабоме.Ево вам слика једне моје пријатељице, додуше из млађих дана. Радила је на прикупљању виталних података о становништву за Савезни завод за статистику. Била је врло предана на послу. 
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
ma kakvi
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
uvek.. ja lično imam jako puno drugova ![[clap1.gif] [clap1.gif]](./images/smilies/clap1.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Mislim da su takva prijateljstva sjajna...iskreno,više se volim družiti sa muškarcima nego sa ženama...i ponosna sam na par svojih dugogodišnjih druženja sa dečkima...
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Senka je napisao: Mislim da su takva prijateljstva sjajna...iskreno,više se volim družiti sa muškarcima nego sa ženama...i ponosna sam na par svojih dugogodišnjih druženja sa dečkima... Jesu slazem se sa tobom  upravo sam se setila ..kad sam imala nekih 18-19 godina kad god neko od mojih drugara dodje ( a zivela sam u zajedničkom dvorištu) pa se sve vidi jel i ko dodje i ko prodje i sad moja komšinica me uvek pita..gago ko ti to ja kazem drug..( i sve tako , kako ko dodje ona pita ko je to ja kazem drug) i ona meni jedan dan ni pet ni šest nego nako ozbiljno kaze slušaj bre ja bila u partizanima i nisam imala toliko drugova ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|