Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
a šta će jadan ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
DeJaNa je napisao: Glavno da je njen cale prezadovoljan procitah to u medija.rs.. jbtttttt...
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Julia je napisao: DeJaNa je napisao: Glavno da je njen cale prezadovoljan procitah to u medija.rs.. jbtttttt... Cale nije rekao da je prezadovoljan, ali je covjek reagirao na najbolji moguci nacin. Stao je na stranu svoje kcerke.Svaka cast. Sta je trebao, drvlje i kamenje i odricati je se preko medija i sta ja znam. Onako kako su navikli nasi primitivci...popljuvati i vlastito dijete pa nek se onda narod divi njemu kako je razuman. Predstava za siroke narodne mase. Msm ne branim ja njen postupak, ali potez njenog oca ne okrivljujem i mislim da je odlicno napravio kada je stao uz svoju kcerku.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
ja komentarisem onako kako sam procitala.. A u onome sto sam procitala pise "Prezadovoljan sam Avinim ponašanjem u "Velikom bratu"! Sve što ona radi je spontano, jer ona ništa ne radi zbog para niti na silu. Njeno ponašanje je potpuno prirodno. Video sam da se Ava zbližila sa Urošem, on je definitivno njen tip. Ako je spavala sa njim, onda je to ljubav, to je eksplozija, bomba! To je vanzemaljski! Ona nije imala vezu godinu i po dana i ako je spavala s njim, onda se zaljubila i zato bi joj trebalo dati Nobelovu nagradu"
Nobelovu nagradu? zato sto se kresnula? svasta.. Naravno da niko ne treba da se odrekne svog deteta niti da pljuje po njemu..ali ako vec nema sta da kaze...bolje neka cuti... Svaki roditelj treba da stane iza svog deteta...ali lupetanje tipa "treba joj dati nobelovu nagradu i sl"...smesno..i isfolirano u najmanju ruku.. To sto se ona krese je njena stvar...ali svakako nije nikakav podvig..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:24 Postovi: 1573 Lokacija: 5.galaksija
|
Ni ja nisam komentarisala u negativnom smislu...ako je ponosan i treba da se ponosi pa on ju je i vaspitavao.
Slazem se sa Julijom
_________________ Zivot pise romane i za nepismene
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Glavno da je njen cale prezadovoljan...to je komentar u negativnom smislu i imas pravo na njega Dajana.
Julia...taj covjek nije sav svoj i on jednako lupeta ko i Ava..to je neka familijarna linija. Dobro i emotivci ali glupi. I istina je ono sto on kaze...ona je spontana i nije takticar, jer nema dovoljno pameti da bi bila takticar. Emotivac je isto tako. To nobelova nagrada i ostalo...ne hvataj se za svaku rijec. Vidi se da je covjek lupio, iako se slazem ako nemas sta pametno da kazes bolje da sutis..ali to su Karabatici i oni navikli da lupetaju. Ava je dfinitivno labilna, emotivna, lako zaljubljiva, poglupa i sve ostalo...ali nece od nje nikoga glava pretjerno zaboliti.
I meni je smjesniji onaj drugi dio izjave gdje on kaze nesto kao..a ko kaze da je ona spavala s njim..ona je njemu samo ledja okrenula , ko zna sta je on radio hahahaha.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
Poslednji put menjao Molena dana 31 Mar 2013, 20:31, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Ghost
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 17:11 Postovi: 336
|
Izgleda da joj je i ruka zadrhtala 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bole__Ser je napisao: Izgleda da joj je i ruka zadrhtala  Rekli joj da je bolje kada ruka malo drhti 
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:24 Postovi: 1573 Lokacija: 5.galaksija
|
Bole__Ser je napisao: Izgleda da joj je i ruka zadrhtala  ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
_________________ Zivot pise romane i za nepismene
|
|
|
|
|
Ghost
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 17:11 Postovi: 336
|
Nešto mi to populališe penzionerke, one skoro sve drhte, Ava cilja na svoje glasačko telo, ima taktiku 
|
|
|
|
|
|