Autoru |
Poruka |
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Koji su vam omiljeni predmeti u skoli?
Naravno,za starije vazi i na fakultetu,srednjoj skoli,posto se cesto stvari menjaju,pa nesto sto vam je u osnovnoj bilo jako mrsko,kasnije vam postaje zanimljivo i obrnuto.
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
U cijeloj osnovnoj sam obozavala one glupave predmete tipa mizicko i fizicko obrazovanje, a bilo mi je drago radno i tehnicko obrazovanje...Sam svoj kreativac  U prvom razredu srednje sam zavolila istoriju//povijest...toliko da sam mislila da cu to studirati...medjutim vec u drugom razredu srednje sam pocela gotiviti knjigovodstvo radi profesora ...pozitivna budala kojeg su svi voljeli, stariji cikica...ludak zaludjen knjigovodstvom i sportom..nekako je kroz sport objasnjavao i svoj predmet koliko god vam to nemoguce sada izgledalo  Ipak drustvenim predmetima dajem prednost.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
U osnovnoj mi je svaki predmet bio isti, ono sto je mene interesovalo nalazila sam u nekim drugim knjigama, tek kasnije u srednjoj fizika i ekologija su bili predmeti koje sam volela ali ne zadugo jer presla sam na ugostiteljstvo i tako umesto penkala i olovke koristim noz a umesto sveske i knjige serpu, povrce i meso 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Nikada ni jedan, ni dan danas ne mogu da odvojim bar 1 predmet da kazem da me zanima Bas sam tudum ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Fizicko,mali i veliki odmor,raspust.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
1. psihologija 2. sociologija 3. hrvatski jezik
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Matematika i hemija. Ma sve osim muzičkog.
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
estetika i marksizam ha
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
matematika u svim tehnicko u osnovnoj ekonomika preduzeca u srednjoj mikroekonomija na faxu ali ne jer je lak nego sam polozila iz prve i sve prepisala
to onda,sad šerpa
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|