Autoru |
Poruka |
Gordy
|
|

Pridružio se: 27 Dec 2012, 23:43 Postovi: 165
|
Imate li neku koju stalno drzite u glavi,a culi ste je nekada u zivotu
Moj deda je govorio:
Ako ne verujes sebi,kome ces?
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
"Čovek je ono sto tokom dana misli".
Emerson
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
" Često čovek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."
Dostojevski
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Ne trudi se da uhvatiš leptira. Ako želi da se igra sa tobom, sam će sletjeti na tvoju ruku. Tako je isto i sa ljudima. Ne trči za njima, ako te žele sami će doći."
-Ivo Andrić
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno shvatiti. Srećom, ima takvih ljudi i ja im se uvijek neobično radujem." Meša Selimović
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Ko ste vi da sudite život kojim živim? Znam da nisam savršen, i ne živim da to budem, ali prije nego što pokažete prstom u mene provjerite da li su vam ruke čiste!"
Bob Marley
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
"Naučio sam vrijednost tišine od brbljivaca, toleranciju od netolerantnih, ljubaznost od neljubaznih, a ipak sam nezahvalan svim tim učiteljima."
- Halil Džubran
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
"Hrabrost je kada činite ono čega se bojite. Ne može biti hrabrosti ako se ne bojite!" Rickenbacker
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
"Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao."
Dostojevski
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
'Nisam naročito pametan, niti mislim da je to važno, važnije je da je čovjek pravedan i da se ne truje ružnim mislima. Mučno bi bilo živjeti obeshrabren, treba vidjeti i onu stranu koja nije protiv čovjeka.''
Meša S.
|
|
|
|
|
|