Autoru |
Poruka |
sosa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Maj 2013, 23:36 Postovi: 464
|
Šta mislite, kakav bi svet bio da možemo jedni drugima da ''čitamo misli''? happy Prođeš ulicom, nasmeješ se ljubazno prvom komšiji i vidiš, on ti rečima uzvraća ljubaznost, a u očima mu čitaš ''kud' li si sad krenuo, mamicu ti tvoju''...Ili na primer, izađeš sa devojkom u grad, i vidiš joj u očima, ''Ej baš je super dasa, što me već ne poljubi''...Nije to ni tako loše... happy
_________________ Dok ti spavaš neprijatelj ne spava. Zato spavaj što češće i što duže, nek' neprijatelj crkne zbog nesanice.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Mislim da bi svet bio uzasan. Ljudi bi se razocarali jedni u druge. Ali bih ipak volela imati tu moc. al samo ja da imam niko drugi 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
ne daj bože.....raspao bi se ljudski rod..... sveli bi se na pojedince
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Od 100 ljudi koji vas"mnogo vole" ,svelo bi se na broj od 10 ljudi.
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Radisav_Oluja je napisao: Od 100 ljudi koji vas"mnogo vole" ,svelo bi se na broj od 10 ljudi. I sa jednim bih bila zadovoljna.
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
bar na jedan dan,,,divota
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Znam tacno kome bih procitao misli... i ako bi to bilo i jednokratno, ne bi mi bilo zao da istrosim tu zeljicu
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Ladno ne zelim nicije misli da citam.
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
i vlastitih misli se ponekad prepadnem i previse mi a jos tudje...bilo bi previse.. ipak ne bih...dosadno to, nema cari nikakve u tome.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
nije dosadno zastrašujuće je