|
Autoru |
Poruka |
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Повремено, са прекидима и у кратким периодима. Научио сам себе да одредим, и приуштим себи, један или неколико дана у току месеца када се предам уживању. Деведесете године сам провео тако што сам себе истренирао да интензивно уживам само један дан у месецу. Било је довољно да бих преживео. А понекад то дође само од себе, или ми уживање приушти неко други...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
sve isto i nista se promjenilo nije od prvog posta na ovoj temi. zivot je cudo.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
bezobrazno uzivam..prosto me nekada sram koliko uzimam od zivota.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Ne znam da uzivam u zivotu, ono potpuno i opusteno. Meni sam ja uvek na nekom drugom, trecem mestu. To je valjda i logicno. Kada mi se pokojni otac razboleo, moj stub i moj oslonac u zivotu, bila sam prilicno mlada. Letela sam. A onda sam se prizemljila i preko noci odrasla. Bila je to moja borba sa njegovom bolescu. I gubila sam i dobijala bitke nekoliko godina. Na kraju sam izgubila. Zivot je cudan, a ja sam jednostavno takva. I bezobrazna kad hocu. I pricljiva. I cutljiva. I hladna kao led. I prilicno emotivna. I posebno tvrdoglava i ponosna. I pored svega, ne mogu da uzivam, ukoliko to ne mogu i ljudi oko mene. Eto. Valjda sam veceras emotivna. Sutra ce me proci.
|
|
Dunja Du
|
|

Pridružio se: 13 Feb 2013, 17:06 Postovi: 11
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
onog dana kad budem sumirala znaću koliko je uživancije u ovom životu bilo... za sada, samo se trudim.
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
ne kako bi želela ali se trudim, sa vremenom i raspoloživim sredstvima, sebi ulepšati vreme tj. uživanje
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|