Autoru |
Poruka |
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Postoji sloboda samo u mislila jer si slobodan da mislis sta hoces ali sloboda u bilo kom drugom smislu totalno i stoprocentno ne postoji.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
Lila je napisao: Postoji sloboda samo u mislila jer si slobodan da mislis sta hoces ali sloboda u bilo kom drugom smislu totalno i stoprocentno ne postoji. tako je... ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...sloboda je fabrika u cacku... ...a ima i fudbalski klub iz uzica..  ...
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
Sloboda je Mičalović... 
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Ko kaže da nije lepa?
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Dragi forumasi sve vas volim...dobro nekog manje nekog vise!Al vas volim! Moja sloboda 
|
|
|
|
|
Tajanstveni
|
|

Pridružio se: 06 Mar 2013, 21:05 Postovi: 111
|
debilko je napisao: Citiraj: Sloboda nije bozje sjeme pa da ti ga netko da Sloboda nije zahvalnica procitana abecednim redom Sloboda nije krilatica reklamnog panoa Ona je konstruktivna kritika postojeceg stanja, Sloboda je zena ( uzmi je ) Sloboda nije podmetanje ideoloski zakrzljale forme Sloboda nije podmetanje ideoloski bilo kakve forme Sloboda nije jednostavan domaci zadatak Ona je svjesna sklada i nesklada nesavrsenih ljudi Sloboda te ceka ( uzmi je )
Datumi, sjecanje Kontrola lupa vratima Regularna predstava Tko ne pamti, iznova prozivljava Iznova... Sloboda nije mizantropski odbaceno kukavicje jaje Sloboda nije uzajamno milovanje idiotskih glava Sloboda nije referada stanicnih setaca Ona je svjesna sklada i nesklada nesavrsenih ljudi Sloboda je zena ( uzmi je ) A STA VI MISLITE O TOME? Sloboda je žena, definitivno. Dobro kaže Džoni, samo ga još treba razumeti kako valja...
|
|
|
|
|
Marea
|
|

rang

Pridružio se: 06 Mar 2013, 19:04 Postovi: 596
|
Mislim da Sloboda moze biti i muskarac..
_________________ Toliko uglova. U meni. Nekoliko nas hronoloski poredjanih neumoljivo probijamo jedna drugu. Margita (Osecanja. O. Secanja.)
|
|
|
|
|
Tajanstveni
|
|

Pridružio se: 06 Mar 2013, 21:05 Postovi: 111
|
Marea je napisao: Mislim da Sloboda moze biti i muskarac.. Može... Ako liči na mene. ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif)
|
|
|
|
|
Marea
|
|

rang

Pridružio se: 06 Mar 2013, 19:04 Postovi: 596
|
hahahah zasto mi je ovo smijesno..
_________________ Toliko uglova. U meni. Nekoliko nas hronoloski poredjanih neumoljivo probijamo jedna drugu. Margita (Osecanja. O. Secanja.)
|
|
|
|
|
|