Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ne razumem ni ja to trnje
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ti znaš ušta se ja razumem ili ne na osnovu čega si to zaključio
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Pazi Iskro ja ne povlacim pitanje i teme di nisam jak,nego tamo di jesam,onaj tko hoce moze nesto nauciti,kao sto i ja ucim,a onaj koji nece,siroko mu polje,samo ne dopustam nikomu da relativizira neke stvari koje imam u malom prstu.Pametnom dosta.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
stvarno si sebi toliko dozvolio to jest su ti dozvolili da je to .. ma bre neču da trošim vreme na gluposti
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Iskra je napisao: ti znaš ušta se ja razumem ili ne na osnovu čega si to zaključio O jest to tesko zaključiti,,buahahahahahahah
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
imas trn u malom prstu ?
sta sad, 'oce meni neko da objasni
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
senka dodji u kafanu tema je sex to svi imaju u velikom prstu a mozda neko i u malom ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) A sto se tice rebusa.....ako tebi nisu bili dobri rebusi od L, trebao si reci ne valja necu da pogadjam i ostaviti nas da pogadjamo....a ne 3 mjeseca se razvlaci rebus pa rebus
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Iskra je napisao: pa te ljudi izbegavaju kao da imaš kugu al imaš pravo bole me brigada znaš jedan više il manje sa avatarom il bez ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) Hahahahahahahaha,kao da imam kugu,ali gle nekad ljudi bjeze od istine gore od kuge,a to dali neki bjeze ili ne,to mi je nebitno,bitno je da ti ne njezis odmene,buhahahaahahah
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Bradpresto Pitt je napisao: Iskra je napisao: ti znaš ušta se ja razumem ili ne na osnovu čega si to zaključio O jest to tesko zaključiti,,buahahahahahahah ovo treba biti šala.. e pa stdi se znaš nisam ja ovde došla da prodajem pamet .. kao ti kad to i ako budem želela .. iznenadićeš se jako to ti obećavam
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
je l' u malom ili u velikom prstu ima trnje izgore mi cigara dok mi neko ne odgovori
Pitto imas cigaru
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|