Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Pozdrav drugari Bila sam na Kritu i lepo je mada se meni vise svidja Rodos ili nesto severnije malo ostrvo Skijatos jer je to za pravi odmor nekome ko ne voli ( vise) nocni zivot. Bila sam ne jednodnevnom izletu na Santoriniju , jeste lepo , interesantno , nesvakidasnje ali ne bih volela tamo vise ostati od jedan dan.Nemaju vodu a okolo svugde pepeo od vulkana jer jos uvek od njih sedan jedan radi.Inace te bele kuce, mnogo crkvica su divan kontrast tamnoj boji zemlje od vulkanske lave. Evo jos jedna.Vidi se i to ostrvo ciji vulkan jos uvek radi.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Ove gore fotografije bas lepe, obozavam reku, opusta i smiruje.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Divne slike Lila...ko zna da uziva zna  Znaci tamo odemo Cas  ... blizu uspavanih vulkana da ih probudimo haha.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MrPhact
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 19:44 Postovi: 1233
|
Naopak je napisao: Divne slike Lila. Evo jednog malog zeke koga sam uslikao kod mene u ulici  Dobar ti lak ![[giligili.gif] [giligili.gif]](./images/smilies/giligili.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Dobro, aj sad razmisli jel pametno to sto si rekao? procitaj iznad moje slike sta pise...e sad razmisli kako sam mogao da slikam ako su mi ruke zauzete jbt? Lepo pise "slikao sam", a ne drzim zeca
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
sala sala sta se primate ko saucesce  msm ja sam ovo od MrP shvatila kao salu a lak je bas super hahaha iako mi se zeko vise svidja 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
imao sam ja iskustva sa njegovim salama, tako da....ma nije vazno i moje je sala
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
MrPhact
|
|
rang

|
|
|
|
|
MrPhact
|
|
rang

|
Naopak je napisao: imao sam ja iskustva sa njegovim salama Kad i gde? Jedino čega uspevam da se setim to su Tvoje prozivke na ovom forumu. Pozdrav ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
|