|
Autoru |
Poruka |
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
da, plela mu je pletenice i onda je svizac zamotao čokoladu u omot
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
tako je sve po zasluzi trazio si dobio si...dobro se na*uzi i jos ces ti osjetiti nije ovo kraj..tek ce se da ti se pletu pletenice, kuis  Pitt stvarno si pretjerao, i ne znas stati na loptu hahaha,ne znas kako sve ovo smiriti. Izvlacenje i supljak na salu ti tesko prolazi sada. Izvini se i pokaj se iskreno za sve svoje mane propuste i grijehe...Amen  ...gdje ces zene fouma, svoje trebe da vrijedjas nee pise ti se dobro
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Obr"o si bostan Pitt ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Picard je napisao: da, plela mu je pletenice i onda je svizac zamotao čokoladu u omot Ma neee,cokoladu su mi donosili ovi sto su dolazili u posjet,,,,
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Molena je napisao: tako je sve po zasluzi trazio si dobio si...dobro se na*uzi i jos ces ti osjetiti nije ovo kraj..tek ce se da ti se pletu pletenice, kuis  Pitt stvarno si pretjerao, i ne znas stati na loptu hahaha,ne znas kako sve ovo smiriti. Izvlacenje i supljak na salu ti tesko prolazi sada. Izvini se i pokaj se iskreno za sve svoje mane propuste i grijehe...Amen  ...gdje ces zene fouma, svoje trebe da vrijedjas nee pise ti se dobro samo neka uslika diplomu i sve mu je oprosteno zezamo se u granicama i vidis kako je pitt oziveo leti sa teme na temu 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
samo da se opet ne polomi od letanja bice pletenja opet 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena je napisao: tako je sve po zasluzi trazio si dobio si...dobro se na*uzi i jos ces ti osjetiti nije ovo kraj..tek ce se da ti se pletu pletenice, kuis  Pitt stvarno si pretjerao, i ne znas stati na loptu hahaha,ne znas kako sve ovo smiriti. Izvlacenje i supljak na salu ti tesko prolazi sada. Izvini se i pokaj se iskreno za sve svoje mane propuste i grijehe...Amen  ...gdje ces zene fouma, svoje trebe da vrijedjas nee pise ti se dobro Cekaj,komu da se ispricavam,pa nisam ja nikoga uvrijedio,nego rekao svoje misljenje,kao sto svi imaju o meni,a to misljenje se temelji,ponavljam opet,na pisanju,ovom,onom,izrazavanju,ophođenju...idr sviju nas,pa ja se ne ljtim kad mi netko nesto napise,osim vrijedanja i nacionalizma,,,,
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
bojim se da je njegova diploma ko Jeti, svi pričaju o njemu, a nitko ga nije vidio 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Picard je napisao: bojim se da je njegova diploma ko Jeti, svi pričaju o njemu, a nitko ga nije vidio  Stim da je Jeti viđen,,buahahahahahahh
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
imam ja diplomu SSS ako vam ponestane wc papira, cu da vam dam
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 17 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|