Autoru |
Poruka |
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
2 sata plela kažeš ti imaš onda one dredlokse?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Kakav li je to MIRIS ZENE , pa jedino od kuvanja i onda se sprdas sa domacicama
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Kakav li je to MIRIS ZENE , pa jedino od kuvanja i onda se sprdas sa domacicama Ma neznam kako bih to objasnio,stvarno nemam pojma,,,
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Vujo malo smo surovi ali sve po zasluzi  danas je napisao da smo svi ulicari a forumasice kuvarice a on je jedini zavrsio fakultet sto se uostalom vidi iz njegovih upisa. odisu upisi njegovim intelektom i velikim kolicnikom inteligencije. tako nesto je napisao  i tera tako ceo dan
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
casual je napisao: Vujo malo smo surovi ali sve po zasluzi  danas je napisao da smo svi ulicari a forumasice kuvarice a on je jedini zavrsio fakultet sto se uostalom vidi iz njegovih upisa. odisu upisi njegovim intelektom i velikim kolicnikom inteligencije. tako nesto je napisao  i tera tako ceo dan Hvala!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
casual je napisao: Vujo malo smo surovi ali sve po zasluzi  danas je napisao da smo svi ulicari a forumasice kuvarice a on je jedini zavrsio fakultet sto se uostalom vidi iz njegovih upisa. odisu upisi njegovim intelektom i velikim kolicnikom inteligencije. tako nesto je napisao  i tera tako ceo dan ma on se uvijek šali, kako ne kužite zapravo je mislio kontra 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ljubomoran je na Pitta. O drzavooooo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
ja nisam kuvarica i ne osećam se prozvanim
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
ali ipak je bolji ovakav, ima energije u njemu  a kad se zabode u kafanu pa pise kisik kisik, skype skype, majstor za you tube na moru fijuuuuuu
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Sta je ljubomoran sto mi ova plela pletenice,,,hahahhahah,pa padni i ti s necega pa ce i tebi,,,buahahhahha
|
|
|
|
|
|