|
Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
crkla mi kopir makina, lebe mekani
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
da, da sve su se otimale, pričale su mi 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Picard je napisao: da, da sve su se otimale, pričale su mi  Cuj,nije da su bježale nešto,jedna mi sestra naoravila pletenicu,poslije kupanja,jel se tebi kad to dogodilo!?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
LaYa je napisao: hm..znam li nekoga odatle... povuci cu neke veze megi pa cu ti javiti piki, tvoj san je za mene zapovest ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif) mogu li i ja da sanjam a da mi ti ispunis san uvijek sam to zeljela pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeee
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Bradpresto Pitt je napisao: Picard je napisao: da, da sve su se otimale, pričale su mi  Cuj,nije da su bježale nešto,jedna mi sestra naoravila pletenicu,poslije kupanja,jel se tebi kad to dogodilo!? gdje ti je isplela !?  sram te bilo
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
pitte jel časne sestre ?
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
kakvu pletenicu, onu kiflu misliš
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Picard je napisao: da, da sve su se otimale, pričale su mi  Cuj,nije da su bježale nešto,jedna mi sestra naoravila pletenicu,poslije kupanja,jel se tebi kad to dogodilo!? gdje ti je isplela !?  sram te bilo Pa na krevetu di sam spavao....
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
masina mi na izmaku snage pa sam spojila dve diplome u jednu, vi samo kopirajte u boji, to je to  Moli, reci sve zelje, reci sta trebaaaaa, skinucu srebro, biser sa nebaaaaaaaa ![[dancing2.gif] [dancing2.gif]](./images/smilies/dancing2.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
vuja kojic je napisao: pitte jel časne sestre ? Ima i casnih sestara koje rade u bolnici,ima...
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|