|
Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Za pravila rebusa se možes uvek obratiti čika Google-u, pa da se edukujes jos malo, na to svo tvoje ogromno znanje, nece da ti skodi, covek se uci dok je ziv, jel tako? Tako je. A sto se tiče rebusa i sastavljanja, odavno ovde nije rec o njima, a samim sastavljanjem istih i pisanjem o njima na ovoj temi svako je pokazao kakav je kao covek. Pozdravljam te, do nove tri slike ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Bradpresto Pitt je napisao: Senka je napisao: Realnost je da ni mi o tebi ne znamo ništa...ni šta radiš,ni da li si i šta završio...lično,to mene ne interesuje...niti imam potrebu da bilo kome išta dokazujem... Zadovoljna sam svojim životom,to mi je najbitnije. I dalje očekujem da se izviniš svima koje si pomenuo,a Laki i Zloću molim da svoje rebuse kače u svom folderu,pa da ih tamo rješavamo. Dapače,to sam i ja rekao,ovdje samo prva liga ,drugo ja sam rekao da ne moram govoriti nista o svojoj naobrazbi,to neka svatko ocijeni po mome pisanju,inteligenciji,salama,humoru,i svemu ostalom,tako vrijedi i za svakoga,,,molim lijepo,i molim bez ljutnje....citajuci te pitte dosao sam do zakljucka da si odlicnih ocena i pokazanog znanja na fakultetu, ostao kao asistent na katedri nekog profesora. Cak mislim da si odmah posle fakulteta doktorirao, magistarski si preskocio jer je ministrarstvo obrazovanja u tebi prepoznalo buduceg profesora na sveucilistu. nego mi nije samo jasno zasto gubis vreme postavljajuci rebuse nama, pucanstvu bez naobrazbe. ali vi genijalci ste takvi, nepredvidivi...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ma da google,,hahahahahah,pa to je pisao nekakvi amater,kako znas ja ne koristim google kao izvor informacija,mozda je to za tebe vrelo znanja,ja sam svoje znanje o rebusu stekao davnih dana,a ne da učim na trazilicama gdje clanke pisu diletanti i nezlaice,naravno,čast iznimkama,samo da kazem ne tvrdim to samo ja,nego mnogo ucenije i mudrije glave od mene.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
casual je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Senka je napisao: Realnost je da ni mi o tebi ne znamo ništa...ni šta radiš,ni da li si i šta završio...lično,to mene ne interesuje...niti imam potrebu da bilo kome išta dokazujem... Zadovoljna sam svojim životom,to mi je najbitnije. I dalje očekujem da se izviniš svima koje si pomenuo,a Laki i Zloću molim da svoje rebuse kače u svom folderu,pa da ih tamo rješavamo. Dapače,to sam i ja rekao,ovdje samo prva liga ,drugo ja sam rekao da ne moram govoriti nista o svojoj naobrazbi,to neka svatko ocijeni po mome pisanju,inteligenciji,salama,humoru,i svemu ostalom,tako vrijedi i za svakoga,,,molim lijepo,i molim bez ljutnje....citajuci te pitte dosao sam do zakljucka da si odlicnih ocena i pokazanog znanja na fakultetu, ostao kao asistent na katedri nekog profesora. Cak mislim da si odmah posle fakulteta doktorirao, magistarski si preskocio jer je ministrarstvo obrazovanja u tebi prepoznalo buduceg profesora na sveucilistu. nego mi nije samo jasno zasto gubis vreme postavljajuci rebuse nama, pucanstvu bez naobrazbe. ali vi genijalci ste takvi, nepredvidivi... Pa zato da nesto naučite!!!!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46144
|
casual je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Senka je napisao: Realnost je da ni mi o tebi ne znamo ništa...ni šta radiš,ni da li si i šta završio...lično,to mene ne interesuje...niti imam potrebu da bilo kome išta dokazujem... Zadovoljna sam svojim životom,to mi je najbitnije. I dalje očekujem da se izviniš svima koje si pomenuo,a Laki i Zloću molim da svoje rebuse kače u svom folderu,pa da ih tamo rješavamo. Dapače,to sam i ja rekao,ovdje samo prva liga ,drugo ja sam rekao da ne moram govoriti nista o svojoj naobrazbi,to neka svatko ocijeni po mome pisanju,inteligenciji,salama,humoru,i svemu ostalom,tako vrijedi i za svakoga,,,molim lijepo,i molim bez ljutnje.... citajuci te pitte dosao sam do zakljucka da si odlicnih ocena i pokazanog znanja na fakultetu, ostao kao asistent na katedri nekog profesora. Cak mislim da si odmah posle fakulteta doktorirao, magistarski si preskocio jer je ministrarstvo obrazovanja u tebi prepoznalo buduceg profesora na sveucilistu. nego mi nije samo jasno zasto gubis vreme postavljajuci rebuse nama, pucanstvu bez naobrazbe. ali vi genijalci ste takvi, nepredvidivi... Svaka čast Cas ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Eto ga sad si dobio pohvale od Senke nadam se da si zadovoljan,,,buahahahhaahahah
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
pitte brate, ti si kralj  daj sada jedan rebus da niko ne moze da resi, u inat ovima bez naobrazbe
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
casual je napisao: pitte brate, ti si kralj  daj sada jedan rebus da niko ne moze da resi, u inat ovima bez naobrazbe Te sto nitko ne moze rijesiti postavlja Laza,hahahahahahahaahahha,kad ona postavi "rebus"i prođe pet minuta,ni ona ga nezna rijesiti,zato ona zapise,,buahahahhaahahah
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46144
|
Pitte,bez prozivki...de stani čovječe...
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Senka je napisao: Pitte,bez prozivki...de stani čovječe... Hahhahahhahahahahhhahahhahhhhahhahahahah......
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 14 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|