|
Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Bradpresto Pitt je napisao: casual je napisao: razumeo sam te pitt da si zavrsio fakultet... mada to nisi konkretno rekao. samo ne razumem tvoju potrebu da permanentno druge omalovazavas. Svoje prijatelje forumase. Ne znam iz kog razloga to radis. intelektualnu superiornost i dominaciju ne treba na takav nacin da pokazujes. Pravis kontra efekat i postajes predmet podsmeha a mislim da uopste nisi ni glup ni los. Nista ja ne omalovazvam nikoga,nego kad netko kaze ja imam ovo i ovo,a nitko ga nije pitao,onda ja ako mislim da nije tako kažem i to je sve,to da li cu izazvati kontraefekt upce mi nije bitno,jer da mi je bitno onda bih svima vikao tako je,super,bravo,kad to ne treba.Mada mislim,da nema tu nista kontra,malo se netko naljuti i kad skuzi da nije u pravu onda se odljuti.Sto se tice moje skole i naobrazbe ja to dajem svima na prosudbu po mome pisanju,inteligenciji,pameti,gluposti....sta god bilo,i sta god oni zakljuce za njih sam to,a u privatnim razgovorima,ako dođemo na tu temu,dakle,reknem koji posao radim i kojeg sam obrazovanja,sve ostalo bi bilo bezveze....Vidis dragi moj frende,ovako odgovara pametan i obrazovan čovjek!Ahahahahahahahahhhhhhh..... Ovdje da se nisi nasmijao ti na kraju ja bih se samo nasmijala. Morat cu se sloziti sa ostaslim forumasima....pretjerujes u podcjenjivanju i vrijedjanju. Mada ono za domacicu mi nije bila nikakva uvreda, jer domacice su itekako nacitane zene i znaju dosta toga i imaju znanje o dosta toga sto mozda cak i obrazovan i fakultetski covjek ne zna jer se fokusirao samo na jedu znanost ili sta vec. Nikakav fakultet kao ni diploma nisu dokaz necije inteligencije, duhovitosti, znanja ili ne znanja...sto bi i ti trebao da znas. Ponekad pretjerujes i to nema veze s tvojim obrazovanjem nego sa tvojim karakterom.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Itekako ima veze,itekako,kad bi tako bilo nitko nebi isao u skolu,nago učio"uličnu školu"znam da s ovim branis neke,ali mora se biti realan i kad ti ne ide u prilog,pa nisam ja ovdje da nekome titram,bez obzira koliko dugo pisemo zajedno,niti sam ja ovdje da me netko mazi,nego ni po babu ni po stricevima,a sto je najbitnije obrazovanje ti upravo daje karakter!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
ti si pitt kralj  i sto je najvaznije, opet si onaj stari. i sta kazes, ti si zavrsio fakultet, drustveni smer... ajde ne moram ti vaditi reci iz usta 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46144
|
Pitte,mislim da si ovaj put pretjerao...nije lijepo da prozivaš ostale forumaše,i to po nickovima...da su bez obrazovanja i još koješta si nalupetao...to nije lijepo,i ja te molim da ovu priču više ne nastavljaš jer ja znam da griješiš...isprozivao si ovde baš ljude koji su fakultetski obrazovani...ali zašto bi tebi iko išta dokazivao...??? I ovaj put si pokazao da tebi procjene nisu jača strana. Očekujem od tebe da se izviniš svima koje si pominjao,meni ne moraš...ali,izvini se svima ostalima koje si ovde pomenuo... Bradpresto Pitt je napisao: Hahhahahhah,koji diletanti,ljudi kazevam onaj koji se ne razumije nemoze niti ukrasti pravi rebus,eto sada ste vi od jednom strucnjaci za enigmatiku,sutra cete biti za atomsku fiziku ako zatreba,prekosutra bilo sta po potrebi,predlazem da se svatko drzi svoje"nauke" domacice kao sto su Iskra,Laza,Senka kuhace,studntice ko Meg, knjige usisivaca,pranja suđa,svoje struke,a ovim ostalim da nađu kakav posaoo,(trile,casual,zloba)jer za njih je kasno za ucenje,a enogmatiku i ostale drustvene znanosti ptepustite-meni,jer ovako ste smijesni ko zena s tri sise,,,hahahhahahahahahahahah,kako se ono kaze,daj dite materi...a vi stavljajte sto hocete,ali gluposti ne na moju rubriku,,,,
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ahahaahah Komedija. Bas ste simpaticni
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Senka je napisao: Pitte,mislim da si ovaj put pretjerao...nije lijepo da prozivaš ostale forumaše,i to po nickovima...da su bez obrazovanja i još koješta si nalupetao...to nije lijepo,i ja te molim da ovu priču više ne nastavljaš jer ja znam da griješiš...isprozivao si ovde baš ljude koji su fakultetski obrazovani...ali zašto bi tebi iko išta dokazivao...??? I ovaj put si pokazao da tebi procjene nisu jača strana. Očekujem od tebe da se izviniš svima koje si pominjao,meni ne moraš...ali,izvini se svima ostalima koje si ovde pomenuo... Bradpresto Pitt je napisao: Hahhahahhah,koji diletanti,ljudi kazevam onaj koji se ne razumije nemoze niti ukrasti pravi rebus,eto sada ste vi od jednom strucnjaci za enigmatiku,sutra cete biti za atomsku fiziku ako zatreba,prekosutra bilo sta po potrebi,predlazem da se svatko drzi svoje"nauke" domacice kao sto su Iskra,Laza,Senka kuhace,studntice ko Meg, knjige usisivaca,pranja suđa,svoje struke,a ovim ostalim da nađu kakav posaoo,(trile,casual,zloba)jer za njih je kasno za ucenje,a enogmatiku i ostale drustvene znanosti ptepustite-meni,jer ovako ste smijesni ko zena s tri sise,,,hahahhahahahahahahahah,kako se ono kaze,daj dite materi...a vi stavljajte sto hocete,ali gluposti ne na moju rubriku,,,, Hhahahahahaahhaahahhaahahha,istina je ponekad bolna,ali tako je to u životu,nikoga ja nisam isprozivao,ali ako netko ima valjani kontraargument dakako da cu se ispričati,a ako nema neka šuti zauvijek,hahahahahahahahahaha. Jedno su zelje a drugo je realnost,znam da su na Netu sva cuda svijeta moguća,ali na sreću,moja moć prosuđivanja je upravo frapantna,tako da svakog koji ovdje pise itekako mogu"pročitati",ja,naime sudim po tomu kako tko ovdje piše,rezonira,i koliko ima znanja,sve ostalo je nagađanje.Naravno,ovo je moje mišljenje.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46144
|
Realnost je da ni mi o tebi ne znamo ništa...ni šta radiš,ni da li si i šta završio...lično,to mene ne interesuje...niti imam potrebu da bilo kome išta dokazujem... Zadovoljna sam svojim životom,to mi je najbitnije. I dalje očekujem da se izviniš svima koje si pomenuo,a Laki i Zloću molim da svoje rebuse kače u svom folderu,pa da ih tamo rješavamo.
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Senka je napisao: Realnost je da ni mi o tebi ne znamo ništa...ni šta radiš,ni da li si i šta završio...lično,to mene ne interesuje...niti imam potrebu da bilo kome išta dokazujem... Zadovoljna sam svojim životom,to mi je najbitnije. I dalje očekujem da se izviniš svima koje si pomenuo,a Laki i Zloću molim da svoje rebuse kače u svom folderu,pa da ih tamo rješavamo. Dapače,to sam i ja rekao,ovdje samo prva liga,drugo ja sam rekao da ne moram govoriti nista o svojoj naobrazbi,to neka svatko ocijeni po mome pisanju,inteligenciji,salama,humoru,i svemu ostalom,tako vrijedi i za svakoga,,,molim lijepo,i molim bez ljutnje....
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pitt ko neka tetkica si, sta si se tu razvezao 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Evo dragi moji genijalci,bistroumići,dileri...ihihihhihihihihihi,ovo je pravi rebus,pa ga riješite: Postavka(5,9,3),rjesenje ima dvije riječi(9,7) Megi spasidba za crtanje rebusa!
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|