Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
мени толко треба пешака ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ај сад тицо бела а коњем и брже недиркај ми ски стазу ће те утепам и ди наџе тениске терене да слиЧкаш цццццццццц што ниси кафе има дивну баштицу ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
u prolazu sam samo skljocao. svaka bastica je prica za sebe. ski staza je lepa ujutru uf, posle kad se napuni je guzva. uvece zna da bude ok mada dugo nisam uvece bio tamo.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
чек сад ће се ја фалим малко Дунавом и Земуном пс немораш ноћон на ски стазу ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) има ко ће ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
jel restoran Golf gore na izlasku iz Košutnjaka na vidikovcu ?
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
vuja kojic je napisao: jel restoran Golf gore na izlasku iz Košutnjaka na vidikovcu ? греШка ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Nije Vujo. Golf je nekako u sredini, kod hidrometereoloskog zavoda. To je restoran koji nekada imao najlepsu bastu u Beogradu velicine fudbalskog terena. Svi stolovi su bili ogradjeni onim puzavim rastinjem i cvecem jedan od drugog a izmedju prolaz. Uvece je tu bila ziva muzika, laganica... a ponekad i narodnjaci... sada je to sve umrtvljeno, ne znam ni da li uopste radi osim za svadbe i te vrste svecanosti
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
e samo jos napisi kad i u koje vreme si tamo... da te sacekam iza nekog Dzbuna ![[Man.gif] [Man.gif]](./images/smilies/Man.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Evo mene iznad oblaka... Ovo sam slikao sa Suve Planine, cini se coveku kao da moze hodati po ovoj magli koja se nadvila nad kotlinom. 
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Tw sutra ujutru u osam sam u kosutnjaku. Vucice jel ovo kej? Naopak slika je nadrealna ne bih silazio nedelju dana odatle ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif)
|
|
|
|
|
|