Autoru |
Poruka |
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
Niki, kolač izgleda fino- domaće, toplo ... A ova neočišćena ulica, jel to ono desno kad se dođe od Kljaićeva ? 
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
auuuu koliki je kod Nikite snijeg  kod Ophia je mali i bljuzgav ali je vjerovatno zanimljiv juznjacima i u ovoj velicini 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

|
Takav je kakav je, srećo- ja drugi nemam.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
sta ce ti kod mene ga nema nikako pa ne zalim ni malo znas kako...vjerovatno kao i kdo tebe, nema ljepseg pogleda u gradu sunce i lijep dan a okolo po Velezu, Ruistu i ostalim brdima i planinama snijeg zabjelio...ljepota. Pa ko voli nek ide i uziva i na velikom i na malom snijegu  Imaju cak i nocno skijanje...spremni su ove sezone, a samo 10 minuta voznje....
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

|
Slažem se s tobom Moli. Taj sneg nije "kod mene"- ja sam bio "kod njega".
I da, na sat dva vožnje se uvek može naći zimskih radosti.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Ophisaurus je napisao: Niki, kolač izgleda fino- domaće, toplo ... A ova neočišćena ulica, jel to ono desno kad se dođe od Kljaićeva ?  Da , da predjes prugu pa desno do kraja onda opet predjes pruugu i levo ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) kako ti to znas ko da si mi komsija 
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Molena je napisao: auuuu koliki je kod Nikite snijeg  kod Ophia je mali i bljuzgav ali je vjerovatno zanimljiv juznjacima i u ovoj velicini  Po celom gradu se istopilo vec , ali kod mene jos ima ...ako kome treba nek se javi , saljem brzom postom ahahahahaah ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Nikita kao da je u drugoj drzavi uvek vise kod nje snega secam se i prosle zime komentarisala sam njenu jednu sliku pa bilo je snjega metar ipo sigurno 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
ja sad nist ane znam, nikiti je velik ophiju je mali ali kaki taki je, drugi nema ali nije njegov ko mi kriv, sto ne dodjem cesce ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
|
|
|
|
|
|