Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 02 Maj 2025, 17:10

Autoru Poruka
Nina
Post  Tema posta: SRPSKA POSLA - reality show  |  Poslato: 30 Sep 2012, 05:59
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33

SRPSKA POSLA - reality show na TV Pink

Slika

SRPSKA POSLA Srbija-forum

U terminu od 15h “Srpskim poslima” se bave VIP ličnosti koje putuju “oldtajmerom” po našoj lepoj zemlji. Oni zastaju u mestu koje ih privuče I tu borave pet dana. Prve nedelje na putovanje su krenuli reper Đus, kao I pevačice pop muzike Maja Nikolić I Teodora Baković, ali I folkerka Vera Matović. Njihov zadatak je da u tom mestu pronađu najinteresantnije ljude. Najveće gazde, ali I propalice. Najveće ženskaroše, ali I posvađane komšije. Oni imaju misiju da posle njihove posete ništ aviše u tom mestu ne bude isto!

Ovaj veoma zabavni rijaliti šou nastao je na osnovu ideje zaposlenih na TV Pink.

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: SRPSKA POSLA - reality show  |  Poslato: 01 Okt 2012, 17:33
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

NAKON DVE GODINE STIŽE OSVEŽENJE: DA LI ĆE OVAJ RIJALITI NADMAŠITI I "FARMU"?(VIDEO+FOTO)

Pre gotovo dve godine, uživali smo u dogodovštinama VIP Farme. Poznate ličnosti su bacile sve maske i pokazale kako se snalaze u seoskim poslovima, ali ovaj šou nosi puno iznenađenja.

Slika

Iako nalik "Farmi" šou "Srpska posla" koji će od danas početi sa emitovanjem na ružičastoj televiziji, "preti" da ugrozi popularnost prethodnog šoua.
U “Srpskim poslima” VIP ličnosti putuju “oldtajmerom” po Srbiji. Oni zastaju u mestu koje ih privuče i tu borave pet dana. Prve nedelje na putovanje su krenuli reper Đus, kao i pevačice pop muzike Maja Nikolić i Teodora Baković, ali i folkerka Vera Matović. Njihov zadatak je da u tom mestu pronađu najinteresantnije ljude. Najveće gazde, ali i propalice. Najveće ženskaroše, ali i posvađane komšije. Njihova misija je da nakon posete ništa više u tom mestu ne bude isto!
Ovaj veoma zabavni rijaliti šou nastao je na osnovu ideje zaposlenih na "ružičastoj" televiziji.

Slika

Slika

Smedia

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: SRPSKA POSLA - reality show  |  Poslato: 01 Okt 2012, 17:37
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

PROMO SRPSKA POSLA

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: SRPSKA POSLA - reality show  |  Poslato: 02 Okt 2012, 02:55
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Srpska Posla Ep. 1 [ Juice, Maja Nikolic, Vera Matovic ] RTV PINK

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: SRPSKA POSLA - reality show  |  Poslato: 03 Okt 2012, 02:11
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Srpska Posla Ep. 2 [ Juice, Maja Nikolic, Vera Matovic ] RTV PINK

Vrh
sejoo
Post  Tema posta: Re: SRPSKA POSLA - reality show  |  Poslato: 22 Okt 2012, 22:27

Pridružio se: 22 Okt 2012, 22:12

ee zanima me kako se zove ova nova crna sto se pojavi u zadnjih par epizoda ako neko moze da mi kaze, unapreed hvalaa :D

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: SRPSKA POSLA - reality show  |  Poslato: 22 Okt 2012, 22:33
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Na kom minutu se pojavljuje da vidim, mozda znam ko je?

Vrh
sejoo
Post  Tema posta: Re: SRPSKA POSLA - reality show  |  Poslato: 22 Okt 2012, 23:35

Ne znam ne pratim tako cesto, vidio sam veceras na Pink bh da je bila neka crna sad sa njima ali nisam dugo pratio tako da ne znam kako se zove a bas me zanima. al i ne mogu naci tu epozodu na netu, samo sam usput vidio :))

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: SRPSKA POSLA - reality show  |  Poslato: 22 Okt 2012, 23:39
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Pogledacu sutra , ako znam ko je napisacu ti ovde.
A sto ti je to bitno, je l neka dobra macka [zenskismeh.gif]

Vrh
sejoo
Post  Tema posta: Re: SRPSKA POSLA - reality show  |  Poslato: 22 Okt 2012, 23:49

hahah ajde bio bi zahvalan, a ne znam eto mozda nije dobra, ali meni onako na prvi pogled se ucinila dobra, pa bi da saznam da li gresim :D..

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu