Autoru |
Poruka |
Nina
|
|

Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33 Postovi: 5555
|
SRPSKA POSLA - reality show na TV Pink

U terminu od 15h “Srpskim poslima” se bave VIP ličnosti koje putuju “oldtajmerom” po našoj lepoj zemlji. Oni zastaju u mestu koje ih privuče I tu borave pet dana. Prve nedelje na putovanje su krenuli reper Đus, kao I pevačice pop muzike Maja Nikolić I Teodora Baković, ali I folkerka Vera Matović. Njihov zadatak je da u tom mestu pronađu najinteresantnije ljude. Najveće gazde, ali I propalice. Najveće ženskaroše, ali I posvađane komšije. Oni imaju misiju da posle njihove posete ništ aviše u tom mestu ne bude isto!
Ovaj veoma zabavni rijaliti šou nastao je na osnovu ideje zaposlenih na TV Pink.
|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

|
|
|
|
|
sejoo
|
|
Pridružio se: 22 Okt 2012, 22:12 Postovi: 8
|
ee zanima me kako se zove ova nova crna sto se pojavi u zadnjih par epizoda ako neko moze da mi kaze, unapreed hvalaa 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Na kom minutu se pojavljuje da vidim, mozda znam ko je?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
sejoo
|
|
|
Ne znam ne pratim tako cesto, vidio sam veceras na Pink bh da je bila neka crna sad sa njima ali nisam dugo pratio tako da ne znam kako se zove a bas me zanima. al i ne mogu naci tu epozodu na netu, samo sam usput vidio  )
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pogledacu sutra , ako znam ko je napisacu ti ovde. A sto ti je to bitno, je l neka dobra macka ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
sejoo
|
|
|
hahah ajde bio bi zahvalan, a ne znam eto mozda nije dobra, ali meni onako na prvi pogled se ucinila dobra, pa bi da saznam da li gresim  ..
|
|
|
|
|
|