|
Autoru |
Poruka |
Passion
|
|

rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59 Postovi: 4951
|
Goga Sekulić: Oprostila bih Jeleni Karleuši Goga Sekulić je prilikom televizijskog gostovanja otkrila podatak koji je iznenadio sve njene fanove.
Pevačica je rekla da se publika na koncertima divi njenom izgledu, a na pitanje o Jeleni Karleuši odgovorila je:
"Nisam imala nameru ni da se svađam. Ne bih ćutala kad bih prošla pored nje. Uostalom, veliki ljudi praštaju, a ja sam veliki čovek".
Autor: B.B. Izvor: Kurir
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Gordana Radić i Nikola Šoć novi par na estradi? (Foto)

Sudeći po fotografijama, popularni crnogorski maneken Nikola Šoć uživa u vezi sa svojom koleginicom, manekenkom Gordanom Radić.
Naime, par je zatečen kako opušteno ćaska u jednom kafiću u kom, inače, Nikola radi kao menadžer.

Uz opušten razgovor i piće, zaljubljeni dvojac se sve vreme smeškao i grlio, a da li su u vezi procenite sami.
Autor: B.B. Izvor/Foto: Puls
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Dženifer Aniston se rasplakala u televizijskoj emisiji Dženifer Aniston bila je nedavno gošća u tok-šou kod Čelsi Hendler, a kad je voditeljka spomenula glumičinog verenika Džastina Terua, Dženifer se – rasplakala!

Popularna glumica dala je svoj prvi intervju nakon obajave veridbe, i to svojoj veoma bliskoj prijateljici Čelsi Hendler.
Dok ju je voditeljka obasipala rečima hvale o njenoj vezi, kao i o karakteru njenog budućeg supruga, Anistonova nije mogla da se suzdrži, te je počela da plače.
Izvor:Lepota i zdravlje
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
GOCA I POLU RETARDIRANI LJUDI
Na škakljiva pitanja o njenoj intimi, Goca Tržan nije najbolje odreagovala. Njoj su u emisiji "Tačno u podne" gledaoci postavljali pitanja ali kada su ona postala previše lična pevačica nije mogla da veruje: - Ne znam zašto sve interesuje s kim ja spavam i šta ja jedem. Mislim, ako si zainteresovan u redu je... Ali ja nisam. Ako ti se ne sviđam ja ili moja muzika nemoj da me gledaš i slušaš. Meni je to genijalno. Kako su ljudi polu retardirani, bio je jedan od njenih odgovoria koje možete videti na 24-om minutu snimka. Izvor:Vestionline
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Jel se sećate: Jovana Pavlović Jovana Pavlović iz Kraljeva pokušala je da stekne popularnost učešćem u „Velikom bratu” 2009. godine.

Po zanimanju je starleta, a radila je kao promoterka i igračica. Veliki uzor joj je pevačica Jelena Karleuša. Zapamtili smo je po žučnim raspravama sa stanarima kuće, sočnim psovkama i oskudnoj provokativnoj garderobi. Iako su joj se u kući dešavali pehovi zbog kojih je cela nacija mogla da vidi njenu golu guzu, međunožje i još štošta, popularna plavuša nestala je s javne scene i odlučila da se probije kroz život sopstvenim kvalitetima.
 — Trenutno radim širom Srbije, Hrvatske, Crne Gore i Bosne, kao plesačica. To je nešto što sam oduvek volela i sada imam mogućnost da radim. Planiram da kupim stan u Beogradu i da se zauvek nastanim u prestonici. Nedostaje mi medijska pažnja i bavljenje estradom, ali biće prilike. „Veliki brat” je od mene napravio jednu potpuno novu Jovanu i ponosna sam na svoje učešće. Letovanja uglavnom provodim na atraktivnim mestima, a ove godine posetila sam Tajland, i moram vam priznati da bih mogla tamo da se preselim. Izvor:Puls
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
SPEKTAKULARNI ULAZAK U RIJALITI KOJI NIKADA NEĆETE ZABORAVITI! (+16VIDEO) Navala starleta u Srbiji ne jenjava. Svaka traži svojih "pet minuta", a ona je uspela u tome- i to kako! Sećate li se ove scene? Anastasija Buđić, Plejboj zečica je bila i jedna od učesnica VIP Velikog brata. Kladimo se da ste negde u dubini potisnuli ovu spektakularnu scenu njenog ulaska u kuću. Ali nije zgoreg da se podsetite. Anastasija je malo toga ostavila mašti na volju. Kratka korset haljinica je u momentu dok se Stasi saginjala otkrila ono od čega uostalom, jedna od najpoznatijih zečica zarađuje- golotinju. Izvor:Smedia
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
SUD JE NJIHOVO ODREDIŠTE: POSLE CELE ZBRKE U "VELIKOM BRATU" EVO ŠTA RADE MARIJANA I NEMEŠ (FOTO)
Otkad su uzdrmali javnost svojom burnom vezom, popularni rijaliti par povukao se iz javnosti. A evo šta rade sada. Nemeš i Marijana Kovačević uslikani su ispred šibeničkog suda. Iako intimu drže za sebe i povukli su se iz javnosti, fotografi su ih uslikali zajedno. Za sad se ne zna da li su tamo otišli zbog, ne daj Bože, nekih komplikacija sa Marijaninim razvodom, ili pak nečeg drugog, ali par se potrudio da se sakrije. Sakrili su se iza naočara za sunce ali ipak su "uhvaćeni". Izvor:Puls
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
VESNA DEDIĆ "RAZVEZALA" JEZIK: EMISIJA TI JE GROZNA, MUŽ TE VARA! (VIDEO) Gostujući u emisiji "Ja to tako", Vesna Dedić je govorila o prijateljstvima i iskrenosti, ali, da li je otišla predaleko?
- Prijatelju moraš reći, emisija ti je grozna, torba ti je odvratna, muž te vara, deca su ti nevaspitana, rekla je Vesna. Voditeljka se nadovezala na to i konstatovala kako bi retko ko to moga da podnese.
- Ali ja biram prijatelje po tome, kaže Vesna i dodaje da, ako ti je neko prijatelj to mora da podnese, a ništa manje iskrenosti ne očekuje od njega. Izvor:Smedia
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Kristina Agilera: Ne volim da nosim gaćice
Pevačica Kristina Agilera (31) gostovala je u emisiji "Chelsea Lately" i otkrila zanimljive detalje o sebi koje verovatno niste dosad znali

Kristina, koja je na udaru medija zbog viška kilograma priznala je da ne voli da nosi donji veš ispod odeće.
Pevačica voli da bude slobodna, koliko je god to moguće. "To sam jednostavno ja", priznala je Agilera voditeljki Čelzi Hendler.
Pošto je pevačica poželela da se voditeljka pojavi u emisiji bez pantalona, Čelsa je došla u najlon čarapama, što je oduševilo Kristinu. Izvor:Press
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Naivna Ena Popov? Svojom željom koju je podelila sa prijateljima na Tviteru pokazala je da nije nimalo naivna u svojim željama
Lepa voditeljka bi jako volela da se preseli iz Srbije. Sa svojim prijateljima na Tviteru podelila je destinaciju za idealan život. Po njenom mišljenju to je jedna od dvadeset regija Italije, Toskana.

- Danas bih volela da živim u nekoj velikoj kući u provansalskom stilu,u vinogradima Toskane i da imam ogromnu kuhinju,pečem domaći hleb. Onda odem do podruma, odsečem krišku sira koji sam ja pravila i sipam iz bureta vino koje je od grozđa iz mojih vinograda... - napisala je Ena Zaista je skromna. Zar ne? Izvor:Puls
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 11 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|