Pevačica Nataša Bekvalac pojavila se na snimanju nove emisije koja je emituje na televiziji Pink i ostavila bez daha priustne svojim povokativnim stajlingom
Bodljikave čizme i kratka haljina doprinele su da Nataša ostavi upečatljiv utisak.
Čizme su postale predmet provokacije jer je Jelena Karleuša ima iste takve, ali i sličnu haljinu.
Poznato je da kreator Drako Kostić radi stajling za Natašu, pa je to možda razlog slične garderobe.
Od večeras, ekipa koja radi na stvaranju Ami G show postala je brojnija! Naime, Ognjenu Amidžiću su se pridružili kreator Saša Vidić i dizajner Boris Trivan. Kako saznajemo, oni će biti deo njegovog kreativnog tima, koji će raditi na tome da ovu emisiju osveže i učine da bude još gledanija. Da li će im to poći za rukom – pokazaće piplmetri!
Popularni voditelj Ognjen Amidžić večerašnjom emisijom „Ami Dži šou“ predstaviće novi koncept tog formata, kao i novu scenografiju, koja nije dugo ostala čitava.
Njegovi gosti, ultimatfajteri Dušan Panajotović i Bob Sap, potrudili su se da studio nakon njihovog iznenadnog fizičkog okršaja bude razlupan. Borci, koji će već sutra ukrstiti pesnice u „Hali sportova“ u Beogradu, nisu izdržali da se ne sukobe u Ognjenovoj emisiji, što su kamere zabeležile. Kako saznajemo, na snimanju je došlo prvo do verbalnog, a onda i do fizičkog okršaja između dva borca, te je Ognjenova scenografija pretrpela značajna oštećenja, s obzirom na to da su dva nemilosrdna borca porazbijala stolove i sve što se na njima nalazilo. Da je došlo do fizičkog okršaja potvrdio nam je i sam voditelj. - Iznenadili su me. Cela ekipa je ostala zabezeknuta. Sve se desilo totalno neočekivano, a oni su razbili dva stola i iskrivili šine za kamere. Ali, nakon što su se strasti smirile, uspeli smo da nastavimo snimanje - izjavio je Amidžić. Pored Dušana Panajotovića i Boba Sapa, Ognjen će večeras u 22.15 ugostiti i olimpijce Ivanu Maksimović i Milicu Mandić, kao i paraolimpijce Draženka Mitrovića, Tanju Dragić i Borislavu Perić Ranković. Gledaoci će imati priliku da vide ekskluzivni prilog sa Svetlanom Cecom Ražnatović snimljen na Kipru. U novoj sezoni, popularni Oskar će preturati po đubretu poznatih, a uvodi se i rubrika „Kometatori nedelje“, u kojoj će učestvovati najuticajniji tviteraši. - Večerašnja emisija je delimično predstavljanje nove sezone. To je praktično uvod u novu sezonu, a o terminu emitovanja emisije ćete biti naknadno obavešteni - kaže Amidžić.
Teško podnosi poraz: Ava Karabatić napravila skandal na snimanju “Đavolje večere”!
Na snimanju emisije “Đavolja večera” bilo je jako interesantno! Naime, u emisiji koja će se prikazati u utorak u 22 sata na TV Pink gost je bila hrvatska starleta i učesnica Survivora Ava Karabatić! U jednom trenutku ona je prekinula snimanje: “Napravila je skandal! Pošto je bila izbačena iz igre od strane jedne devojke, Ava je tražila da se pravila promene i da se ona vrati u emisiju! Sve se dešavalo u prostoriji u kojoj se rade intervjui i u kojoj je kamera sve vreme bila uključena”, rekao nam je naš izvor iz produkcije “Emotion” koja radi emisiju “Đavolja večera”.
Pogledajte i ekskluzivni snimak, a nešto od svega ovoga biće prikazano i u utorak u emisiji.
Magazin In: Da li su gojazni diskriminisani i kako se boriti protiv viška kilograma
Druga emisija Magazina In u novoj sezoni je generalno je posvećena problemima i diskriminaciji gojaznih. Na ovu temu u subotu 15. septembra u 18 časova debatovaće Milan Stanković, Suzana Mančić, Dragica Radosavljević Cakana a čućete i koliko su žene spremne da menjaju fizički izgled zbog svog partnera.
Videćete i dva takmičara sa Akademije Debelih i čućete njihova iskustva sa rigoroznog tretmana mršavljenja tokom boravka u Pinkovim kapacitetima, Šimanovci.
Popularne Pinkove debeljuce, Darko Stojanović zvani Mrvica i Kristina Protić, kojoj će muž pripremiti iznenađenje i u Magazinu In za uloženi trud da izgubi što više kilograma, biće deo publike tokom cele emisije.
Gosti sa povodom su bestseler autorka Žana Poliakov i magistar slikarstva Saša Filipović. A za smeh, kroz autetične monologe u skladu sa temom emisije, i ove sezone zadužena je glumica Suzana Petričević.
ZAMENJENA U POSLEDNJEM TRENUTKU: OLJA CRNOGORAC VIŠE NE VODI "LJUBAVNE SIGNALE" (VIDEO+FOTO)
Iako su navikli da je vide u ulozi voditeljke kviza "Ljubavni signali", a snimljena je i najava nove sezone kviza u kojoj Olja priča šta su sve pripremili, gledaoci će od sada u toj ulozi imati priliku da vide drugu devojku.
Katarina Korša zamenila je Olju Crnogorac iz emisije "Ljubavni signali" i preuzela kormilo za kojim će uploviti u vode udavaranja i spajanja devojaka i mladića, baš u ovoj emisji, ali uz stručne savete astrologa. Za televiziju Hepi se odlučila, jer pamti saradnju dok je bila deo serije "Totalno novi talas".
- Nikad se ne zna da li upoznavanje u "Ljubavnim signalima" mpgu da iznedre prau ljubav. Verujem da varnice mogu brzo da sevnu, a to je odličan početak za nešto više od prijateljstva. Nakon emisije, takmičari su dosta slobodniji, jer su se već upoznali i mnogo im je lakše da priđu osobi koja im se dopada. Mi možemo samo da pomognemo, ali ipak oni sami nalaze pravu ljubav, rekla je Katarina.
Ona je otkrila i koliko u šou doprinosi pomoć astrologa.
- Saveti astrologa su se pokazali kao vrlo korisni, jer će se kroz emisiju videti da se parovi biraju zaista na način kako bi ih i zvezde spojile. Astrolog ih savetuje šta voli određeni horoskopski znak i u odnosu na to takmičari znaju kako i na koji način da priđu određenoj osobi.
Iako je Olja Crnogorac snimila najavu za novu sezonu kviza, u kojoj je rekla da će ona voditi kvuz u novom izdanju, to se nije dogodilo.
- Odluka je bila moja i iznenadna. Nisam dugo razmišljala. Mislim da će devojka koja sad radi, to raditi bolje od mene, ja sam ipak za emisije gde mogu da razgovaram sa gostima dok su takmičari bili previše uplašeni a to me je izuzetno frustriralo. Tako da emisija "Skandalozno" koju ću voditi ponovo kreće u nedelju na TV Happy, rekla je Olja za S media portal.
SEKS SIMBOL U SUZAMA: EMOTIVNI KRAH PRED KAMERAMA IZNENADIO SVET! (VIDEO)
Nije jedna od onih koja može da kontroliše emocije!
Pmela Anderson i njen partner Tristan u plesnom šou "Ples sa zvezdama" izglasani su od strane žirija za napuštanje takmičenja. Tako je Pamela postala prva poznata ličnost koja napušta ovaj talent šou. Iako su pokušali da je uteše, Pamela se slomila pred kamerama i briznula u plač. Jako ju je potreslo i to nije usplea da sakrije!
TV Pink od danas emituje dve nove rijaliti emisije
Rijaliti šou program Srpska posla biće na programu od ponedeljka, prvog oktobra na televiziji Pink, sa početkom u 15 časova. Gledaoci će nakon ovog imati priliku da vide još jedan novi TV sadržaj, u pitanju je rijaliti šou pod nazivom Preljubnici.
U terminu od 15 časova Srpskim poslima baviće se VIP ličnosti koje putuju old tajmerom po Srbiji.
Oni zastaju u mestu koje ih privuče i tu borave pet dana. Prve nedelje na putovanje su krenuli reper Đus, kao i pevačice pop muzike Maja Nikolić i Teodora Baković, ali i folkerka Vera Matović. Njihov zadatak je da u tom mestu pronađu najinteresantnije ljude.
Emisija Preljubnici predstavlja šou koji se godinama uspešno prikazuje u zemljama regiona. Reč je o detektivskim istragama nastalim prema istinitim slučajevima, kada jedan od partnera posumnja da ga drugi vara.
Onda agenti stupaju na snagu i tada počinje praćenje osumnjičenog.
U ringu: Da li su reality zvezde s razlogom popularne?
Ove nedelje, na temu da li su reality zvezde s razlogom popularne, dve suprotstavljene ekipe u borbi mišljenja o pravim i lažnim zvezdama.
Stanija Dobrojević i Anastasija Buđić u jednom uglu ringa, sukobljavaju mišljenja sa novinarom Aleksandarom Ignjatovićem i manekenom Vladimirom Cvetkovićem. Da li starlete bolje poznaju srpski mentalitet? Da li je to dovoljan razlog da neko bude popularan? Stanija i Anastasija veruju u dobre razloge za popularnost reality zvezda, da li će ih u tome razuveriti Aleksandar i Vladimir? Na čijoj ste strani?
Voditelj programa je Voja Nedeljković, a emisija će biti na programu u petak, 5. oktobra od 22:30h na televiziji Pink.
Mladog DJ-a iz Brusa Marka Miljkovića upoznali smo još pre šest godina u prvoj sezoni „Velikog brata”. Najveću pažnju tada je privukao zbog veze sa sadašnjom voditeljkom TV „Pinka” Enom Popov, s kojom je započeo romansu u tom rijalitiju.
Posle toga Marko je postao DJ i radio je po Srbiji, a učestvovao je i sa svojom tadašnjom devojkom Deom Tošić u rijalitiju „Parovi”. Godinama se pojavljivao u medijima, najviše zbog rijalitija u kojima je učestvovao, ali i zbog svog posla, a onda je odlučio da se povuče iz javnog života.
— I dalje sam pomalo u javnosti, ali najviše radim u Švajcarskoj, pa me zato nema mnogo u našim medijima. Odlučio sam da svoju karijeru koju sam započeo pre 15 godina nastavim upravo u Švajcarskoj. Živim na relaciji Srbija—Švajcarska. Tamo radim, a u Beogradu trošim pare. Inače, za mesec dana ću izdati novu pesmu koju sam snimio s Milicom Majstorović. Pesma će sigurno privući pažnju, energična je i sigurno će biti hit. Još samo da snimimo spot i sve smo završili — rekao nam je Marko u telefonskom razgovoru.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu