|
Autoru |
Poruka |
Passion
|
|

rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59 Postovi: 4951
|
KATASTROFA: ZUBI JOJ OFARBANI KARMINOM A BIVŠA UČESNICA "FARME" NE PRESTAJE DA SE SMEJE (FOTO)
Zašto joj baš niko nije rekao da zatvori usta?! Crveni karmin još jednom se pokazao kao loša kombinacija sa osmehom i belim zubima. Međutim, za razliku od Biljane Ristić koja je nedavno na reviji "prošetala" ofarbane zube, jedna devojka u tome je bila mnogo gora. Dragana Milošević, nekadašnja "Grand" balerina a danas savetnica direktora EPSća, čim je videla Miloša Bojanića, starog drugara sa "Farme" odmah se srdačno nasmešila. Ali istog momenta sevnuli su njeni crveni zubi. Izgledala je zaista jezivo, a ostaje pitanje zašto joj apsolutno niko nije rekao za to? SMEDIA
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Koncert Ivana Ljube 19. decembra
Pijanista i pobednik prve sezone rijaliti šoua „Veliki brata“Ivan Ljuba održće solistički koncert 19.decembra u 20 časova u Domu kulture Studentski grad

Pijanista i pobednik prve sezone rijaliti šoua „Veliki brata“Ivan Ljuba održće solistički koncert 19.decembra u 20 časova u Domu kulture Studentski grad.
Ivan Ljuba jeosnovnu MŠ "Petar Konjović", klavirski odsek, upisao sa 8 godina. Završio je srednju MŠ „Josip Slavenski" i 11. beogradsku gimnaziju. Diplomirao je na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu. Paralelno sa studijama muzike, studirao je i Medicinski fakultet u Beogradu.
Šansu da započne svoju profesionalnu muzičku karijeru dobio je u Kolarčevoj zadužbini sa beogradskom filhrmonijom. U junu 2007.godine debitovao je koncertom za klavir i orkestar Richarda Adinsela kojim je dirigovao Dorian Wilson. Iste i naredne godine imao je resitale u Šapcu i Smederevu kao i humanitarni koncert u Subotici. Stručno se usavršavao pohađajući kurseve Arba Valdeme i Katunca. 2009. zapažen je nastup sa operskom pevačicom Narodnog pozorišta, Draganom Tomic, a od 2010. nastupa sa violončeliskinjom Biljanom Simić. Imao je koncerte u kući Đure Jakšića, UK Parobrod, Gvarnerijusu, galeriji KC Beograd... 2011. Imao niz uspesnih koncerata sa jazz pevačicom Milicom Radojevic. Bavi se pedagoškim radom u MŠ “Vladimir Đorđevic” kao profesor klavira. SMEDIA
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
NEKULTURNA: Marijanu Mićić naljutio petao
Voditeljka bila veoma neprijatna prema gostu koji je u emisiju „Dnevni magazin“ doveo pernatu životinju

Mićićka pokazala nepoštovanje prema gostu Bezobrazluk! Voditeljka Marijana Mićić bila je veoma neljubazna prema jednom gostu u svojoj emisiji „Dnevni magazin“ na TV B92. Nju je iznervirao petao kojeg je on doveo. Naime, stariji čovek iz Vojvodine koji se bavi pravljenjem buradi u pomenutoj emisiji pričao je o svom zanatu, a petla, koji se šeteo po studiju, u jednom trenutku su morali da stave na sto zbog mačke, koja je takođe bila u prostoriji. Kad je pevac počeo da kljuca hranu koja je bila na stolu, Marijana je dobila napad histerije.

- Ovo je nečuveno! Ne mogu da verujem! Šta radi ova kokoška?! Odlazim ja odavde - vikala je Mićićka i otišla do improvizovane kuhinje, dok je njena koleginica Katarina Vučetić pokušavala da stiša strasti i postavi pitanje gostu, koji je bio zaprepašćen.
Za to vreme Marijana je i dalje terala po svom, bez obzira na to što se nalazi u emisiji koja se emitovala uživo. - Ovde u kuhinji mi je mnogo lepše - rekla je Marijana opušteno.

Kurir
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
NIJE GA BILO DUGO PA JE ISKORISTIO PRILIKU: PEVAČ ISPROZIVAO I BACAO "OTROVNE STRELICE" NA KOLEGe

Ovakve uvrede na račun uglednih pevača niko nije očekivao! ODLIČNO 2 GROZNO 0 DOSADNO 0 NAPOKON 0 ZABAVNO 0 NEVEROVATNO 0 Pokažite šta mislite i osećate (obeležite jednu ili više emocija) Tema u emisiji "Ja to tako" pratila je aktuelna dešavanja. Gosti su davali svoje mišljenje o tome koliko u stvari pevači i glumci imaju veze sa politikom, i kakav je njihov stav o koncertima koje poznate hrvatske grupe i pevači održavaju i koje će održati u Srbiji. Jelean Trivan je govorila o Bajagi i Đorđu Balaševiću, i tvrdila je da jedno nema veze s drugim jer su oni punili trgove širom bivše Jugoslavije, nekada, ali i sada. Ali pevač Miki Jevremović je bacio otrovnu strelicu.
- Balašević je Slovenac, a Bajaga ima hrvatski pasoš, rekao je Miki dok ga je Trivan značajno gledala.
smedia
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Soraja u Hong Kongu

Starleta Soraja Vuičelić koja se proslavila u “Velikom bratu”, trenutno je u Hong Kongu, gde pregovara s jednom modnom kućom o snimanju modnog kataloga.
Pre toga provela je par dana snimajući golišave slike u Dubaiju. Nedavno se u jednom televizijskom šou programu veoma razljutila kada su je nazvali starletom, sada će postati manekenka. Blic
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Šerifovićka: Ognjene, ti voliš dečake!
Pevačica gostovala u emisiji „Ami DžI šou“, gde je isprozivala voditelja

Oštro! Pevačica Marija Šerifović, poznata po oštrom jeziku, ponovo je upotrebila reči kao oružje, a njena žrtva bio je voditelj Ognjen Amidžić, u čijoj je emisiji gostovala.
Iako je dugo nije bilo u domaćim medijima, Marija se vratila i za nekoliko dana napravila haos gde god da se pojavila. Prvo je bocnula žiri „Prvog glasa Srbije“, što je izazvalo pravu medijsku buru, a sada je žestoko isprozivala Amidžića.
- Da li si se nekad poljubila sa ženom? - bilo je jedno od pitanja koje je voditelj postavio Mariji u emisiji „Ami Dži šou“.
- Ma daj, bre, ajde mani me tih idiotskih pitanja - pokušala je da izbegne tu priču.
Ognjen nije odustajao:
- Ja se nikad ne bih ljutio kad bi ti mene pitala da li sam se ikad ljubio sa ženama.
- Vidi, ja znam da ti voliš da se diraš sa dečacima, ali pusti mene sad - odgovorila mu je ona.
Kasnije su njih dvoje zamenili mesta, pa ga je pevačica imitirala držeći lažni nos na licu.
 Kurir
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
BLAM! Slađa Delibašić čestitala Gagiju Anabelinu trudnoću!
 Slađana Delibašić se izblamirala u emisiji “Skandalozno” kod Marjana Kamenovića i Olje Crnogorac čestitavši Gagiju Anabelinu trudnoću!
Slađa Delibašić | Foto: Nemanja Kostić Izgleda da Slađa nije baš u toku s dešavanjima u životu svoje koleginice Anabele, jer je na pitanje da li je sigurna da čestita pravoj osobi potvrdila svoju izjavu i dodala da Gagi prenese Anabeli sve čestitke.
U istoj emisiji Delibašićeva je izjavila da priželjkuje svadbu, da bi volela da rodi sina, i kako jedva čeka da postane baka. ALO
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Sergej Ćetković: Da sam ja rodio ćerkice ne bih ih voleo više!
Popularni pevač je pričao večeras u emisiji "Ami G šou" o svojim usvojenim ćerkicama

- U poslednje vreme mi smetakada mi kažu da sam usvojio moje devojčice, jer ja tako ne doživljavam svoju decu. Smeta mi što toga prave senzaciju. Mislim da sam ih i ja rodio, da ih ne bih više voleo nego sad - rekao je Sergej i otkrio da li će im nekada saopštiti da su usvojene: - Naravno da hoću. Sve to njih čeka jednog dana, a sa Lolom sam već počeo o tome da pričam. Ako jednoga dana budu volele da upoznaju svoje biološke roditelje, ja ću im u tome pomoći. Puls
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
ANA NIKOLIĆ: Poljubila bih Moniku Beluči! Gostujući u emisiji "Bez Maske" televizije BN, atraktivna pevačica je otkrila da bi razmenila nežnosti sa italijanskom seks-bombom

Ana Nikolić snimila je novogodišnji šou za emisiju “Bez maske”, koja je na programu na televiziji BN. Atranktivna pevačica otkrila je voditelju Siniši Mediću da bi se ljubila sa italijanskom glumicom Monikom Beluči.
Naime, ovaj voditelj je Nikolićevoj postavio pitanje sa kojom ženskom osobom bi volela da se poljubi, a da to nije Jelena Karleuša, pošto je već sa njenom koleginicom imala to iskustvo.
Ana je odmah izgovorila ime Italijanske seks-bombe, a u ovoj emisiji Ana je bila izuzetno iskrena i otvoreno je pričala o mnogim temama, između ostalog i o njenom ljubavnom životu.

(Telegraf.rs/Kurir)
|
|
|
|
|
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
Kris Kardašijan: Operisala sam grudi pred kamerama

Domaćica šou-programa Keeping up With the Kardashians, Kris Kardašijan, ekskluzivno za Story otkriva da joj je i u šestoj deceniji izuzetno važan fizički izgled, ali i kako se nosi s ulogom mame i bake
Jedna od najpoznatijih američkih porodica, Kardašijan, već pet godina ima svoj rijaliti šou Keeping up With the Kardashians koji prati njihov život. Mama Kris Džener (57), otac Brus (63), ćerke Kortni (33), Kim (32), Kloe (28), Kaili (15), Kendal (17) i sin Rob (25) intrigiraju javnost budući da svaki dan proživljavaju veoma burno, ali i složno. Nedeljom na E kanalu u 21 čas i naši gledaoci mogu da budu upućeni u svaki segment njihovog života, a u ekskluzivnom intervjuu za Story, Kris otkriva kako se oseća kao baka, zbog čega je uradila plastičnu operaciju pre kamerama, ali i šta je tajna njene vitke figure.
Story: Kako biste opisali svoju porodicu?
- U našoj porodici zastupljene su različite ličnosti i ima nas mnogo. Smatram da smo svi pametni, vredni, međusobno se volimo i drago mi je što smo emotivni i veoma zabavni.
Story: Pre nekoliko meseci slikali ste se u bikiniju za jedan australijski magazin. Kako negujete figuru?
- Samo brinem o sebi. Već godinama pokušavam da svoju decu edukujem o svemu što je u vezi sa zdravljem i koliko je u svemu tome bitna vežba. Mi u Sjedinjenim Američkim Državama mnogo polažemo na antiejdžing, ali i na elegantno starenje. Ali, kada imam mogućnost da uradim nešto što će inspirisati druge ljude koji su sličnih godina kao ja, smatram da to treba da uradim.
Story: Vas percipiraju kao predstavnika starije generacije koja odlično izgleda. Kako na to reagujete?
- Ja predstavljam starije ljude? Pa oduševljena sam... Ako se što više žena oseća lepo i zadovoljno, a uz to i dobro izgledaju, to je inspirativno. Neophodno je stalno podsećati ljude kako mogu da izgledaju dobro u bilo kom godišnjem dobu i obožavam da o tome pričam. Kada ljudi ostare, počinju da zapostavljaju svoj izgled jer kažu da nemaju vremena, ali mislim da greše...
Story: Uradili ste operaciju uvećanja grudi pred kamerama...
- Iskreno, mislim da sam na taj način bila odlična inspiracija za žene mojih godina da se osećaju slobodno i samouvereno. Svako radi ono što želi. Moja majka je imala rak dojke i urađena joj je masektomija, a ona se, kao i mnoge žene, zbog toga odlučila na rekonstrukciju. Želela sam svima da pokažem kako je u redu otići na kontrole i operaciju. U šou-programu dozvolila sam da snimaju kada su mi ugrađivali implantate u grudi jer sam želela da zamenim stare proteze zbog kojih sam imala zdravstvenih problema. Time sam htela da poručim ženama kako moraju da vode računa o svom telu i da uvek izgledaju savršeno..

Story: Kako biste opisali sebe kao baku, budući da je vaša ćerka Kortni rodila dvoje dece?
- Ja sam fantastična i odlična baka. Volim tu ulogu i obožavam kada Mejson provodi vreme u mojoj kući. Ipak, čim Penelope malo poraste, oboje će češće provoditi dane sa mnom. Oni su moji unučići i naprosto ih obožavam.
Story: Da li ste dobra majka, šta vaše ćerke misle o vama?
- Ubeđena sam da sam odlična mama i to je najuzbudljiviji posao koji obavljam. Kada su bile devojčice, Kortni, Kim i Kloe govorile su da sam majka, trener fudbala, lider, vozač, dekorater enterijera i šef. Zaista sam radila sve te poslove i ponekad osećam kao da živim dva života. Imala sam mogućnost da radim ono što volim i sada kada vratim film, zahvalna sam Bogu na svemu.
Story: Da vaš rijaliti šou sutra prestane s emitovanjem, kako biste se osećali?
- Zaista bi mi nedostajalo. Izuzetno volim rad na setu i to možete da vidite u svim epizodama. Uživam u vremenu koje provodim sa svojom porodicom i svakog dana se zbog toga budim s osmehom.
Story: Koji je vaš životni moto?
- Ako ti neko kaže ne, razgovaraš sa pogrešnom osobom. Story
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|